Now Reading
Adele triumfavo Britų muzikos apdovanojimuose (Foto)

Adele triumfavo Britų muzikos apdovanojimuose (Foto)

Adele triumfavo Britų muzikos apdovanojimuose (Foto)

ELTA

23 metų britų atlikėja Adele antradienio vakarą triumfavo Londone vykusioje Britų muzikos apdovanojimų ceremonijoje. Ji pripažinta geriausia britų atlikėja. Adelė dėkojo savo įrašų firmai: „Ačiū, kad leidžiate man būti menininke, kokia norėjau visada būti.“

Adelė ir jos albumas „21“, kurį įrašyti ją įkvėpė iširę santykiai, nukonkuravo tokias muzikos žvaigždes, kaip Kate Bush, Jessie J ir „Florence and the Machine“.

Apdovanojimą Adelei įteikė netikėta ceremonijos viešnia Kylie Minogue.

 

 Prieš savaitę Los Andžele Adele atsiėmė net šešias prestižinių „Grammy’ apdovanojimų statulėles. 

Geriausiu užsienio atlikėju paskelbtas Bruno Marsas, geriausia užsienio atlikėja – Rihanna. Ji savo apdovanojimą skyrė savo gerbėjams. „Nesvarbu, ką apie mane kalba, Jūs tikite manimi“, – sakė Rihanna.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Geriausiu britų atlikėju vyru tapo Edas Sheeranas. Jo konkurentas, be kitų, buvo buvęs „Oasis“ atlikėjas Noelas Gallagheris. Geriausia 2012 m. britų muzikos grupe pripažinta „Coldplay“, pradėjusi ceremoniją. Geriausio singlo kategorijoje apdovanojimą netikėtai atsiėmė paauglių grupė „One Direction“ su savo daina „What Makes You Beautiful“.

„Brit Awards“ yra reikšmingiausi britų muzikos apdovanojimai, kasmet pritraukiantys daugybę garsenybių. Ceremonija buvo tiesiogiai transliuojama per televiziją. 


© 2007, Lietuvos naujienų agentūra ELTA. Visos teisės saugomos. Platinti, kopijuoti be Eltos sutikimo draudžiama. El. paštas: [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top