Now Reading
Patarimai, kaip tinkamai pasipiršti

Patarimai, kaip tinkamai pasipiršti

Patarimai

Laikas.lt

Mylimieji suka galvas, kaip tinkamai pasipiršti mylimajai, o mylimosios svajoja apie originalų mylimojo pasipiršimą dar nuo vaikystės. Straipsnis skirtas vyrams, kurie tokia svarbia proga nenori suklysti.

Keletas naudingų patarimų, kurių paisymas garantuos ne tik įsimintiną proga būsimai žmonai, bet kur kas paprastesnį planavimą ir, žinoma, mažesnį galvos skausmą.

Ką daryti

  • Įsitikink savo ketinimais

Prieš pasipiršimą, kiekvienas jaunikis privalo įsitikinti, kad vedybos yra tai, ko abu norite ir sutariate įvairiais klausimais (pavyzdžiui, vaikai ir pan.). Jeigu mylimąją užklupsite netikėtai, atsakymas bus: „Nežinau, turiu pagalvoti“.

  • Piršlybos turi būti siurprizas

Net jeigu jau ne kartą kalbėjotės apie vedybas, piršlybos turi būti siuprizas. Nutaikykite laiką, kuomet ji to tikėsis mažiausiai.

  • Praktikuokitės

Klausimas „Ar tekėsi už manęs?“ yra labai svarbus žingsnis. Todėl daugelis vyrų šioje vietoje tiesiog sustingsta. Tam, kad taip neatsitiktų ir jums – praktikuokitės iki tol, kol galiausiai šį klausimą ištarsite rišliai ir pasitikėdamas savimi.

  • Sužadėtuvių žiedas

Sužadėtuvių žiedą jūsų mylimoji mūvės visą gyvenimą, tad suraskite tokį, kuris atitiks jos skonį, stilių ir panašiai. Jeigu pats negalite suspręsti, vaikščiodami po parduotuves netiesiogiai nukreipkite temą link papuošalų ir pažiūrėkite, kas jai patinka. Jeigu taip neišeina – prašykite jai artimo žmogaus pagalbos. 

Pasitaiko, kad būsimoji nuotaka nori pati išsirinkti sužadėtuvių žiedą. Tuomet pasipirškite be žiedo, o vėliau tiesiog leiskite jai pasirinkti pačiai.

  • Parinkite tinkamą vietą

Piršlyboms tiks bet kuri mėgstama vieta. Tai gali būti romantiškas savaitgalis Paryžiuje ar tiesiog jūsų miegamasis. Svarbiausia, nesipirškite prekybos centre ar greito maisto restorane.

  • Būkite kūrybingi

Kūrybai lietis padės tai, kai sujungsite jos asmenybę, pomėgius, spalvas, muziką ir net maistą. Pasipirškite taip, kad ta diena būtų įsimintina jums abiem.

  • Priklaupkite ant vieno kelio

Nors dabar ne 1950 m., priklaupimas ant vieno kelio vis vien turi savo romantiškos galios. Net jeigu nesate tradicijų gerbėjas, pasistenkite į pricesą įpinti nors kiek romantikos ir rimties.

  • Pasakykite, kodėl peršatės

Pasistenkite, kad pasipiršimas nesustotų ties vienu klausimu. Pasakykite jai, kodėl norite ją vesti. Tai gali būti apibūdinimas to, kaip jį pakeitė jūsų gyvenimą, ką gero atnešė ir panašiai.

  • Luktelkite

Kai pasiperšate ir ji pasako „Taip“, neskubėkite visiems skambinti ir iš karto pranešti naujienos. Pasidžiaukite kartu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ko nedaryti

  • „Ne“ viešumai

Sprendžiant iš filmų, kartais atrodo, kad geras pasipiršimas turi būti visiems matant. Tačiau tai yra labai intymus ir magiškas jūsų momentas, kurį geriau pasilikite tik sau. 

  • Nedėkite žiedo į maistą

Slėpti žiedą maiste yra tūkstantį kartų matyta filmuose ir tikrai visiems atsibodusi. Taip ne tik nebus romantiška, bet jeigu mylimoji atsikas ne ten, kur reikia, sužadėtuvės gali baigtis greitojoje arba dantisto kabinete.

  • Nesipirškite prieš visą giminę

Giminė ir taip bando reguliuoti artimųjų gyvenimus, todėl neleiskite jiems kištis ir į pasipiršimą – „patarimų“ užtektinai išgirsite ir planuodami vestuves.

  • Nesipirškite per anksti

Vos tik įsimylėję daug žmonių pridaro įvairiausių nesąmoningų dalykų, dėl kurių vėliau gailisi. Nesipirškite per anksti, įsitikinkite, kad jūsų santykiai stabilūs, gerai pažįstate vienas kitą ir žinote, ko abu norite iš santuokos.

  • Nenuvilkite

Vedybos labai svarbus žingsnis ne tik JAM, bet ir JAI, todėl nenuliūskite, jeigu ji iš karto negalės duoti atsakymo. Susitarkite, per kiek laiko ji apsispręs ir labai nesijaudinkite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top