Now Reading
Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Kaip išsirinkti gerą pudrą

Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Kaip išsirinkti gerą pudrą

Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Kaip išsirinkti gerą pudrą

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.


Turiu klausimą apie skystos pudros naudojimą. Nors atrodo išsirenku tinkamą, tačiau ji vistiek matosi ant veido, o jei tepu plonu sluoksniu, matosi visi spuogeliai ir nelygumai. Gal visgi nemoku išsirinkti? Nors atspalvius tikrai pasirenku gerus.

Marija

Manau, kad problema yra ne kreminės pudros pasirinkime, o tame, kad jūs norite paslėpti odos nelygumus, spuogelius ir pan. Kaip kosmetologė nuoširdžiai jums pasakysiu, kad nėra tokios pudros, kuri užmaskuotų odos nelygumus taip, kad jų visiškai nesimatytų. Jei uždėsite storesnį sluoksnį pudros, tai matysis ne tik nelygumai bet ir storas pudros sluoksnis, ypač dienos metu, o tai tikrai nėra gražu. Prieš tepdama skystą pudrą, naudokite maskuojantį pieštuką, kuris daugiau paslėps spuogelius. Kai renkatės pudrą, taip pat atkreipkite dėmesį, kad ji tiktų jūsų odos tipui, nes jei, sakykim, jūsų oda riebi, o jūs naudojate kreminę pudrą, kurioje yra aliejų, tai po kelių valandų pudra atrodys išplaukusi, o jūsų veidas blizgės ir pan.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tačiau iš esmės patarčiau daugiau dėmesio skirti veido priežiūrai, pradėkite nuo apsilankymo pas kosmetologę, dabar yra tiek daug būdų išvalyti ir prižiūrėti veido odą, o ant lygios odos makiažas atrodo žymiai gražiau.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top