Now Reading
Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Labai problematiška veido oda

Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Labai problematiška veido oda

Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Labai problematiška veido oda

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Sveiki. Mano oda labai problematiška, lankiausi ir pas kosmetologę, išbandžiau gausybę procedūrų bei kosmetikos priemonių (tarp jų ir natūralių), tačiau niekas nepadėjo. Kas kartą nusipraususi veidą turiu teptis kremu (naudoju dabar „Sebamed“ drėkinamąjį), nes pradeda traukti odą. Pasitepus viskas gerai (sausiausios vietos – kakta, nosis, skruostai). Tai man ne problema. Problema – spuogai, paraudimai. Nenoriu kasdien naudoti pudros, todėl vaikštau su raudonomis dėmėmis. Jų daugiausia panosėje ir ant smakro. Įsigijau arbatmedžio aliejų ir juo tepuosi tas vietas – tikrai veiksminga. Spuogų nebėra, tačiau paraudimai vis vien ryškūs. Gal galėtumėte patarti, kokias priemones naudoti, kokios specialisto procedūros man reikėtų. Gal maždaug nutuokiate, kur slypi mano bėdos priežastis?

Dovilė

Tai, kad po prausimosi traukia odą, nebūtinai odos problema, o greičiau kieto vandens, todėl normalu, kad po kiekvieno prausimosi, naudojate kremą. Kaip suprantu, raudonos dėmės pasiliko užgydytų spuogų vietose, paprastai tokios dėmelės laikosi ilgai, kaip jas gydyti ir kokias priemones tam naudoti, negalėčiau atsakyti, nematydama jūsų odos, nes tai būtų neprofesionalu. Turėčiau išsiaiškinti kokios tiksliai kilmės tos dėmelės, gal tai traumuota oda, jei spaudinėjote spuogelius, o gal kita priežastis. Jei tai sena problema, gal net vertėtų apsilankyti pas dermatologą, o jau po to planuoti kosmetologines procedūras. O dėl pudros, tai kaip tik rekomenduočiau ją naudoti, turiu omenyje, kreminę pudrą, ji apsaugos jūsų odą nuo aplinkos poveikio ir tuo pačiu šiek tiek užmaskuos dėmeles, tik, aišku, rinkitės geros kokybės pudrą, kuri neužkemša porų ir leidžia odai kvėpuoti.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top