Now Reading
K.Stewart kursto gerbėjų aistras prieš filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjerą

K.Stewart kursto gerbėjų aistras prieš filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjerą

K.Stewart kursto gerbėjų aistras prieš filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjerą

Laikas.lt

Nors paskutinės „Saulėlydžio“ sagos dalies, filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ (angl. „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2“) gerbėjams teks palaukti mažų mažiausiai iki lapkričio, internautai jau nekantriai laukia jo pasirodymo. „Youtube“ vienas po kito gimsta filmukai, kuriuose svarstoma, kaip rutuliosis siužetas, kaip atrodys ar elgsis aktoriai, ar tiesiog grožimasi savo numylėtiniais.

Dar didesnį „Saulėlydžio“ sagos gerbėjų suaktyvėjimą paskatino pasirodęs trumpasis filmo anonsas, skirtas paerzinti filmo laukiančius kinomanus. Trumpame filmuke atskleidžiama, kaip atrodo vampyre tapusi aktorė Kristen Stewart, vaidinanti Belą Svan.

Bela buvo paversta vampyre filmo „Brėkštanti aušra. 1 dalis“ pabaigoje, ją pavertė sutuoktinis Edvardas Kalenas (akt. Robertas Pattinsonas) iškart po jųdviejų dukros Renesmė gimimo. Nors atrodė, kad išsekinta Bela mirė, finale ji atmerkė vampyriškas, kraujo raudonumo akis.

Pirmieji intriguojančias ir įtraukiančias antrojo fiilmo „Brėkštanti aušra“ scenas išvydo gerbėjai, įsigiję pirmosios dalies DVD. Specialiai jiems diske buvo įrašytas išskirtinis trijų minučių trukmės filmukas, kuriame rodomi filmo kūrimo epizodai bei K.Stewart, R.Pattinsono bei Tayloro Lautnerio interviu.

Naujojo filmo „Brėkštanti aušra“ anonse veiksmas prasideda nuo tos pačios vietos, kaip pasibaigė pirmoji jo dalis. Bela pabunda tapusi vampyre, jos kūno oda itin blyški, o lūpos skaisčiai raudonos. Ji skaito lapelį, ant kurio užrašyta: „Surinkite kiek galite daugiau liudininkų iki kol sniegas palies žemę. Tada jie mūsų ateis“. Vėliau Bela taria sutuoktiniui Edvardui: „Tai keista. Fiziškai jaučiu, tarsi galėčiau sunaikinti tanką, tačiau protiškai jaučiuosi išsunkta“. Beje, kartu su naująja vampyriška išvaizda Bela įgauna ir antgamtinių galių – ji gali projektuoti apsaugos skydą sau ir geriau kontroliuoja save.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Neseniai filmą „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ kuriančios kompanijos „Lionsgate“ atstovai paatviravo, kad „neabejotinai viliasi“ „Saulėlydį“ paversti televizijos serialu. Tiesa, kol kas neskelbiama, kada ir kaip jie tai ketina padaryti.

„Brėkštanti aušra. 2 dalis“ pasaulio kino teatrus pasieks lapkričio 16-ąją.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top