Now Reading
„Instagram“ nusipirkimas – labai svarbus įvykis „Facebook“ istorijoje

„Instagram“ nusipirkimas – labai svarbus įvykis „Facebook“ istorijoje

„Instagram“ nusipirkimas - labai svarbus įvykis „Facebook“  istorijoje

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją

13 Instagram darbuotojų turi gerą progą švęsti – Markas Zuckerbergas juos pavertė milijonieriais, nusipirkdamas jų tik prieš 15 mėnesių įsteigtą kompaniją už milijardą JAV dolerių. Kevinas Systromas, 26 – erių kompanijos vadovas, galės nebesukti galvos dėl darbo ir džiaugtis savo 400 milijonų JAV dolerių, o jo kolegos Mike`o Kriegerio sąskaita pasipildys 100 milijonų.

Instagram vartotojai turi galimybę greitai ir lengvai paredaguoti savo nuotraukas prieš įkeldami jas į daugelį socialinių tinklų. Jie vadovybės sprendimu nesidžiaugia ir kaltina parsidavinėjimu, tačiau Facebook (o dabar jau ir Instagram) vadovas ramina vartotojus teigdamas, kad kompanija bus tobulinama, tačiau tikrai netaps tiesiog Facebook dalimi. Mark`as teigia, kad visos buvusios funkcijos išliks ir nuotraukas bus galima kelti tiek į Twitter, tiek į kitus socialinius tinklus. 

„Tai labai svarbus įvykis Facebook istorijoje – pirmą kartą dirbame su produktu ir kompanija, kuri turi tiek daug vartotojų. Artimiausiu metu neketiname daryti nieko panašaus. Galbūt nieko panašaus nedarysime niekada, bet manome, kad daugelis žmonių vertina Facebook dėl galimybės dalintis nuotraukomis. Žinojome, kad suvienyti šias kompanijas yra geras sprendimas, o tai, kad Instagram suteikia galimybę nuotraukomis dalintis kituose socialiniuose tinkluose yra dar geriau,“ – teigė Markas Zuckerbergas.


Instagram facebook

Nepaisant Facebook įkūrėjo raminančių žodžių vartotojai baiminasi, kad seniau buvusi nekomercine kompanija pasikeis, jų duomenys taps viešai prieinami, o srautą papildys nenorimos reklamos.
Buvę Instagram vadovai, skirtingai nuo vartojų, neturi abejonių dėl savo sandorio, teigdami, kad visi iki vieno „negali nustygti iš džiaugsmo“. „Instagram niekur nedings. Dirbsime su Facebook, tobulėsime ir plėsimės. Mes ir toliau nuolat papildysime produktą ir ieškosime naujų galimybių pagerinti mobiliųjų telefonų nuotraukas. Instragam ir toliau bus tokia, kokią jūs pažįstate ir mylite,“ – ramino vartotojus buvęs Instagram vadovas. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Žinoma, vadovai gali džiaugtis ne tik garantuota jų kūrinio plėtros galimybe, bet ir solidžiais skaičiais savo sąskaitose, tačiau įdomu ir tai, kad vienas iš jų, Kevin`as Systrom`as, praleido galimybę užsidirbti solidesnę sumą kuriant Facebook.

Mark`as Zuckerberg`as jį kvietė prisijungti prie Facebook komandos dar prieš aštuonerius metus, tačiau jaunas vyras tuomet atsisakė nusprendęs savo laiką skirti universitetui. „Gaila, bet nusprendžiau mokytis. Tai vienas iš tų sprendimų, kuris vis verčia mąstyti apie praeitį – būčiau labai laimingas, jei galėčiau būti Facebook dalimi jo augimo metu. Kita vertus, būdamas universitete mačiau krūvą inovacijų ir susipažinau su protingiausiais žmonėmis. Galiausiai kažką sukūriau pats ir tai labai geras jausmas,“ – pasakojo Kevin`as.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt