Now Reading
Kokius džinsus įsigyti šiai vasarai? (Foto)

Kokius džinsus įsigyti šiai vasarai? (Foto)

Kokius džinsus įsigyti šiai vasarai? (Foto)

Laikas.lt
Nuotr. Millionlooks.com

Džinsams nuo pat jų atsiradimo besikeičiančios mados tendencijos nebaisios. Tačiau visada stilingu gebantis išlikti drabužis vis tiek yra jų veikiamas. Taigi šią vasarą siūlome rinktis žemiau pateiktus džinsų modelius.

Ryškiaspalviai džinsai

O kaip kitaip parodyti, kad žiemos ir jos pilkų spalvų laikas baigėsi? Rožiniai, raudoni, žydri, žali, geltoni, violetiniai džinsai puikiai tiks prie juodų ar baltų marškinėlių. Neapsiriksite ir prie geltonų džinsų priderinusios rožinį viršutinį drabužį.

Pasteliniai džinsai

Mėtos, citrinos, grietinėlės, lašišos bei kiti pastelinių atspalvių džinsai – šios vasaros „must have“ pirmūnai. Ypatingai draugauja su romantiškomis palaidinėmis, plačiakraštėmis skrybėlėmis ir balerinos batukais. 

Raštuoti džinsai

Drąsioms merginoms turėtų būti smagu dėvėti parduotuves užplūsiančius afrikos gyvūnų ar genčių raštais, spalvotomis geometrinėmis figūromis ar gėlėmis išmargintus džinsus. Tik būkite atsargios prie tokių džinsų derindamos drabužius.

Trumpi džinsai

Per visą ar pusę sprindžio nuo kauliuko nutolusius džinsus, deja, bet patariama rinktis merginoms, turinčioms ilgas, plonas kojas. Jie, kad ir kokie gražūs būdami, itin išryškina tai, ką stengiates paslėpti.

Balinti džinsai

Retro dvelkiantį drabužį galima pasidaryti ir pačioms. Daugiau apie tai skaitykite straipsnyje Pasidaryk pats – kosminiai drabužiai. O jei pavyko tokius rasti parduotuvėje, tai bent jau nukirpkite liemenį ir nešiokite į nuspurusius džinsus sukištus marškinėlius. 

Džinsai aukštu liemeniu

Nenuostabu, kad džinsų liemuo aukštėja su į juos vis dažniau kišamais drabužiais. Madingi tiek siauri, tiek ir platūs džinsai su aukštu liemeniu. Ypatingas dėmesys platėjantiems džinsams.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Džinsiniai šortai

Taip, jie vis dar madingi. Tvarkingai atraityti toliau konkuruoja su netvarkingai nukirptais su išlindusiomis baltomis kišenėmis.

Suplėšyti džinsai

Klasika, kuri nepraleis ir šios vasaros. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top