Now Reading
„The Ghost Rider“ arba kaip pabėgti nuo policijos važiuojant 300 km/h greičiu

„The Ghost Rider“ arba kaip pabėgti nuo policijos važiuojant 300 km/h greičiu

„The Ghost Rider“ arba kaip pabėgti nuo policijos važiuojant 300 km/h greičiu

Laikas.lt

Parengta pagal gizmag.com informaciją.

Žinoma, kad pareigūnai (o ir daugelis piliečių) Lietuvoje dažnai linksniuoja greitį viršijančius, motociklais važinėjančius jaunuolius, tačiau Švedijos keliais lakstantis Ghost Rider vietinei bei aplinkinių šalių kelių policijai sukelia nepalyginamai didesnį galvos skausmą.

Važinėjimasis 300 km/h greičiu, neįtikėtinas nardymas tarp kitų automobilių ir savižudiški manevrai lekiant nuo policijos gali sukelti ne tik galvos skausmą, bet ir ilgalaikę migreną, o penki lengvai prieinami DVD pilni filmuotos medžiagos yra tarsi spjūvis į veidą tiek policininkams, tiek ir dažnai priešiškai nusiteikusiai visuomenei. 

Spėjama, kad paslaptingasis Ghost Rider yra buvęs lenktynininkas, Švedijos Wheelie komandos narys Patrikas Furstenhoffas (arba jis ir keletas jo komandos draugų), tačiau jokių oficialių įrodymų nepavyksta gauti jau nuo 2002 – ųjų, kada internetu pradėjo plisti DVD pavadintas Ghost Rider: The Final Ride. Filmuotoje medžiagoje nežinomas vairuotojas, vilkintis juodu kostiumu ir užsidėjęs juodą šalmą, pavojingai laviruoja Uppsala greitkeliais Švedijoje, pasiekdamas ~300 km/h su savo GSX-R1000.

Net ir mažiau pavojingas vairavimas dažnai sukelia neigiamą visuomenės reakciją – būtų kvaila jai prieštarauti, kadangi tai tikrai kelia grėsmę tiek pačiam vairuotojui, tiek ir aplinkiniams. Kita vertus, krūva filmuotos medžiagos įrodo Ghost Rider neabejotiną meistriškumą – kartais sunku patikėti, kad situacijos nėra surežisuoto veiksmo filmo dalis. Neįtikėtini įgūdžiai leidžia spėti, jog mistiškasis motociklininkas yra būtent Patrikas Furstenhoffas, kadangi jam priklauso pasaulio važiavimo ant galinio rato rekordas – 346 km/h. Tie, kuriems teko sėdėti ant motociklo puikiai žino, kad pasiekus 300 km/ h greitį oro pasipriešinimas tampa milžiniškas, o iškėlus moticiklą ant galinio rato jaumas lyg remtumeisi į plytų sieną, kuomet kiekvienas netiklus judesys kainuoja gyvybę. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasakoti apie Ghost Rider galima ilgai, tačiau negalime būti tikri, kad visa informacija yra teisinga, o žodžiais gan sunku sudaryti vaizdą, kuomet meistriškas vairuotojas lekia nuo policijos 300 km/h greičiu, tad tiesiog pasižiūrėkite:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top