Now Reading
Transformacijos į įžymybes Promise Tamang Phan pavertė „Youtube“ žvaigžde

Transformacijos į įžymybes Promise Tamang Phan pavertė „Youtube“ žvaigžde

Transformacijos į įžymybes Promise Tamang Phan pavertė „Youtube“  žvaigžde

Laikas.lt
Paremta remiantis Dailymail.co.uk

Promise Tamang Phan apibūdina save kaip paprastą merginą, kuriai labai patinka daryti makiažą. Tačiau būtent makiažo pamokos merginą pavertė „YouTube“ žvaigžde.

Promise Tamang Phan „YouTube“ kanale nuolat viešina savo makiažo pamokas, kuriose ji parodo, kaip kosmetikos pagalba transformuotis į kokią tai įžymybę.  Angelina Jolie, Scarlett Johansson ir net  Michaelas Jacksonas – tai tik keletas merginos transformacijų.

Nors Promise savo „Facebook“ paskyroje teigia, kad yra neprofesionali visažistė, merginos kūryba daug kam atrodo išties įspūdingai. Jos „YouTube“ kanalas jau sulaukė daugiau nei 96 mln. peržiūrų nuo 2009 metų.

Tuoj makiažo pagalba Promise pavirs Angelina Jolie.



Tokiems virsmams merginai užtenka visai nedaug laiko, ir, pripažinkite, jai padeda ne vien makiažas, bet ir įgimtas aktorinis jausmas.

Argi ji nepanaši į Scarlett Johansen?


Megan Fox

Promise Tamang Phan  sugeba įsikūnyti ne tik į įžymias moteris, bet ir į … vyrus. Kaip kad Michaelas Jacksonas, Johnny Deppas…


Nepamiršti ir  išgalvoti personažai,  kaip kad Jameso Camerono filmo „Įsikūnijimas“ žvaigždė princesė Neytiri, Jasmine iš animacinio filmo „Aladinas“ arba net Barbė.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top