Now Reading
Gamtininkų Dienų 2012 savaitės renginiai

Gamtininkų Dienų 2012 savaitės renginiai

Gamtininkų Dienų 2012 savaitės renginiai

Laikas.lt

VU Gamtos mokslų fakultetas jau septintus metus iš eilės organizuoja savo dienas ir šįkart gamtukai jums siūlo įvairią, aktyvią, smagią ir, žinoma, gamtišką gegužės trečiąją savaitę.

Visų pirma, kviečiame patikrinti savo orientaciją ir pirmadienį, gegužės 14 d., 16.30val. sudalyvauti orientacinėse varžybose dviračiais, kuriose teks paklaidžioti painiais Vilniaus keliais ir įveikti keletą iššukių. Jums tereikia suburti dviejų žmonių komandą ir registruotis el. paštu: [email protected].

Antradienį, gegužės 15 d., toliau neleisime nuobodžiauti ir raginsime jus pajudinti per žiemą sustabarėjusius kaulus. Rinksimės 10val. prie Baltojo tilto, kur galėsite įvertinti savo jėgas krepšinio ar tinklinio varžybose. Krepšinikų lauksime susibūrusių į komandas po 3, o tinklininkų po 4. Registracija: [email protected]

Na, o dienai įpusėjus, 16val. keliausime į Kairėnų botanikos sodą, kuriame atiduosime gamtai skolas ir papildysime Lietuvos miškus naujais medeliais, kuriuos pasodinti galės visi, kas atneš i GMF šūsnį senų laikraščių, žurnalų, konspektų, kitų popiergalių arba nebeveikiančių baterijų.

Trečiadienį, gegužės 16 d., GMF‘as skendės kūrybinėje nuotaikoje, nes čia tai, kas sena ir nebereikalinga atgims antram gyvenimui. 10val. čia vyks AvanDarDi – kūrybinė mugė, kurioje galėsite įsigyti (išsimainyti) įvairiausių rankdarbių ir kitų mielų dalykėlių.

Gaila, bet naktį neleisime ramiai miegoti, nes jūsu laukia naktinis žygis – tai žygis po Pavilnių regioninį parką, keliaujant įvairiais takeliais, susipažįstant su to reljefo istorija ir baigiant kelionę Pučkorių atodangoje su užkandžiais ir arbata bei fakyrų pasirodymu. Registruotis turėtum el. paštu: [email protected].

Ketvirtadienį, gegužės 17 d., išsimiegojus 18val. šauksimės fotografų, kurie keliaus stabdyti žavingų akimirkų fotožygyje. Čia jie turės kuo orginaliau atskleisti fotografavimo galimybes ir atlikti kelias užduotis. Registracija: [email protected].

Na, o saulei nusileidus, kviesime visus atsipūsti po darbų ir jaukiai vakarą praleisti Lauko kino naktyje, kur prigulę ant pavasarinės, minkštos žolytės su arbatos puodeliu rankoje išvysime 3 dėmesio vertus filmus. Rinksimės GMF‘o vidiniame kieme 21.30val.

Penktadienis, gegužės 18 d., nusimato audringas, nes šią dieną jūsų laukia garsusis Alkoorientacinis, kurio net pristatinėti nereikia. Norint dalyvauti reikia susiburti į 4 žmonių komandą, sukurti filmuką (iki 5 min.) tema – „Gamta atidaro duris į…“ ir jį įkėlę į youtube.com bei atsiuntę nuorodą į [email protected] tikėtis , kad praeisite atranką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ir pagaliau šeštadienis, gegužės 19 d., – GaDi festivalio diena! Mėgautis gyva, kokybiška Muzika, gėrėtis pavasarine gamta bei žydinčiomis pienėmis, pabūti su draugais ir žinoma pašėlti vyksime į Kaišiadorių ,,Vasaros estradą“. Čia, didžiojoje scenoje, jūsų lauks: BIX, Roadkill, The Sold Outs, Tie Geresni, Sportas, Repo Seniai, Karma, Messiah Goes Mad Orchestra, Toro Bravo, I.V.T.K.Y.G.Y.G., Ministry of Echology, TBC bei elektroninėje:  Squadex, Positive Fyah, Split Pulse, Pozityvūs Judesiai, Android & Amber, Cyber, Flip Flops, ST, PSICHozis, Aštrus, FaceTheFunky, Skruzdeeda, Dj PuZzo, Spray (sun&scars), No(Spin) & sinnerAG (sun&scars).

Čia atvykti raginsime kiek kitaip – užsimetus kuprinę ant pečių ir iškėlus rankos nykštį. Siūlome jums Tranzavimo varžybas, kupinas iššūkių ir netikėtumų. Pajusk azartą, susirask kompanioną ir pirmyn! Registracija: [email protected].

Savaitinių renginių nugalėtojai galės į GaDi festivalį patekti nemokamai, o visi dalyvavusieji (užsiregistravusieji) gaus nuolaidą bilietams, jiems bilietai kainuos 30 Lt.

Tad nelik abejingas ir dalyvauk, susiliek su gamta gegužės 14–20 d.! 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top