Now Reading
Edita Vilkevičiūtė su pirmą kartą dainuojančiu Tomu Cruise

Edita Vilkevičiūtė su pirmą kartą dainuojančiu Tomu Cruise

Edita Vilkevičiūtė su pirmą kartą dainuojančiu Tomu Cruise

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją.

Viena garsiausių Lietuvos manekenių Edita Vilkevičiūtė nusifotografavo su pasaulinio garso aktoriumi Tomu Cruise. Fotosesija skirta filmui Rock of Ages, tai miuziklas apie du jaunus žmones, kurie išvyko į Los Andželą tikėdamiesi išpildyti savo amerikietišką svajonę. Žinoma, Tomas Cruise atliko pagrindinį vaidmenį.

Aktorius pasakoja, jog apsisprendimas imtis šio vaidmens buvo labai lengvas, kadangi jo žmona Kate labai mėgsta miuziklus, o dukra Suri yra aistringa Hairspray, režisuoto to paties žmogaus, Adam Skankman, gerbėja: „Kate dievina miuziklus. Kartu žiūrėjome daugybę, ji visad šoka ir dainuoja. Suri labai patiko Hairspray. Žinote, kaip būna su vaikais, mėgstamus fimus jie žiūri vėl ir vėl. Hairspray su ja žiūrėjau kokių 15 kartų,“ – pasakoja aktorius.

Tom Cruise atvirauja apie savo ilgametį norą sukurti miuziklą kartu su režisieriumi Adam Skankman, kuriam pagaliau buvo lemta išsipildyti. Įdomu ir tai, kad aktorius pats įdainavo savo vokalo partijas, nepaisant to, jog pradžioje jam sekėsi gan sunkiai. Miuziklo režisierius prisimena pirmąsias Tom Cruise dainavimo pamokas: „Dabar įvertinčiau jį septynetu, bet jis tikrai pradėjo nuo nulio. Girdėjau jo balsą, jam sekėsi sunkiai, tačiau man patiko. Iškart jutau, kad jo balsas ypatingas ir stiprus. Man buvo malonu stebėti, kaip jis tobulėja, lyg mažas vaikas gavęs naują žaislą.“

Aktoriaus dainavimo sugebėjimais galėsime įsitikinti vasaros viduryje, o šiandien galime pasigrožėti keletu fotosesijos kadrų. Beje, Tomui Cruise šiuo metu yra 49 – eri!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top