Now Reading
„Viskas bus blogai” – antroji daina iš būsimojo V.Bareikio albumo

„Viskas bus blogai” – antroji daina iš būsimojo V.Bareikio albumo

„Viskas bus blogai” - antroji daina iš būsimojo V.Bareikio albumo

Laikas.lt

Rudenį klausytojams savo solinį albumą žadantis pristatyti atlikėjas Vidas Bareikis dovanoja dar vieną naują dainą. Šiuo metu tarp Lietuvos ir Rusijos kuriantis režisierius bei atlikėjas neslepia, kad albumo dainų versijos ir mintys gimė ne tik studijuojant Maskvoje, bet ir kitų teatro kelionių metu.

„Viskas bus blogai” – tai labai energinga ir, manau, tikrai vasariška daina, kurioje susitinka teatrališkumas, muzikalumas ir energija – visi mano mėgiamiausi elementai. Smagu, kad tai jau antra daina, kurią sukūrėme kartu su grupės Rasabasa gitaristu bei prodiuseriu Snorre Bergerud. Tai labai įdomi patirtis ir galimybė studijoje praleisti daug kūrybingo ir smagus laiko. Atlikdami šio kūrinio įrašo darbus nevaržėme savęs jokiais rėmais, todėl turėjau puikią galimybę išbandyti studijoje aptikto seno akordeono galimybes. Tikiuosi, kad tęsime šį bendradarbiavimą – vasarą numatyti tolimesni albumo įrašų darbai,” – sakė V.Bareikis.

Gegužės 26 d. Vilniuje Menų spaustuvėje bei birželio 3 d. Kauno valstybiniame lėlių teatre bus pristatyta debiutinė solinė Vido Bareikio programa – „Rėkiantis” koncertas. Kartu su pianinu ir gitara grojančiu V.Bareikiu scenoje pasirodys būgnininkas Josh McClung ir bosine gitara grojantis Tadas Dešukas. Bilietus į koncertus platina Bilietų Pasaulis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top