Now Reading
Seksualiausiai vegetarei pasaulyje – 74-eri metai (video)

Seksualiausiai vegetarei pasaulyje – 74-eri metai (video)

Seksualiausiai vegetarei pasaulyje – 74-eri metai (video)

ekodiena.lt

Seksualiausios vegetarės titulą Mimi Kirk skyrė organizacija PETA. Būdama 30-ies ji perėjo prie vegetarinės mitybos ir jau 40 metų moters racione nėra nei gabalėlio mėsos. Pasak vegetarės, šis posūkis jos gyvenime buvo ne dėl sveikatos, bet dėl gyvūnų saugojimo.

Būdama 30-ies M.Kirk pradėjo mąstyti apie gyvūnus ir jų baisias gyvenimo sąlygas, kaip jie auginami žmonių poreikiams patenkinti. Pajutusi dvasinį poreikį nustoti teikti kančias kitiems, ji perėjo prie vegetarinės, o vėliau ir prie veganinės dietos.

Sulaukusi 69-erių, seksualioji veganė perėjo prie veganiškos/ žaliavalgiškos mitybos (vegan/ raw food). Šį pasirinkimą lėmė tai, kad šiek tiek pakilo moters kraujospūdis ir cholesterolio kiekis organizme bei pradėjo mausti sąnarius. „Pasirinkus gyvą maistą ir po 6 mėnesių apsilankiusi pas gydytoją, sužinojau, kad visi negalavimai išnyko”, – sakė moteris.

Mimi Kirk pasakoja, kad aistra gyvenimui, meilė, draugystė, pagarba, nuolankumas, užuojauta, kasdienė mankšta, juokas ir žinojimas kaip valdyti stresą padeda jai išlikti jaunatviška ir energinga.

74-erių vegetarė/veganė/žaliavalgė nejaučia jokių organizmo skausmų, atrodo stulbinančiai, turi 20 metų jaunesnį už save vaikiną, 4 vaikus ir 7 anūkus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top