Now Reading
Festivalis „Positivus“ kviečia į Feist koncertą Taline

Festivalis „Positivus“ kviečia į Feist koncertą Taline

Festivalis „Positivus“ kviečia į Feist koncertą Taline

Nuotr. organizatorių
Karolis Vyšniauskas

Kaimynai nenustoja džiuginti muzikinėmis naujienomis: apie liepą Latvijoje vyksiantį festivalį „Positivus“, kuriame gros Damienas Rice’as, „Wild Beasts“ ir „Manic Street Preachers“, informavome jau ne kartą, o šįryt „Laikas.lt“ redakciją pasiekė žinia, kad vieni šio festivalio partnerių, Estijos koncertų organizatoriai „Music Case“ kviečia į kanadietės Feist koncertą Taline, rugpjūčio 13 d.

Leslie Feist, scenoje prisistatančią tiesiog savo pavarde, nebūtų per drąsu vadinti viena svarbiausių pasaulio indie muzikos kūrėjų-moterų. 668 tūkst. fanų „Facebooke“, 54,6 mln. dainų perklausų „Last.fm“, 2,5 mln. kopijų, kuriomis parduotas 2007 m. muzikantės proveržį sukėlęs albumas „The Reminder“, 4 „Grammy“ nominacijos – visa tai galima rašyti į Feist vizitinę kortelę.
 
Nors pirmasis dainininkės albumas pasirodė dar 1999 m., mainstream sėkmės ji sulaukė po to, kai „Apple“ sumanė panaudoti jos singlą „1234“ grotuvo „iPod Nano“ reklamai:
 
 
Pernai Feist išleido kritikų gerai įvertintą ketvirtąjį studijinį albumą „Metals“ ir šiemet organizuoja jo pristatymo turą Europoje. Iš Baltijos šalių ji aplankys tik Estiją. Koncertas įvyks neįprastoje, bet ypatingą atmosferą sukursiančioje vietoje – Kadriorgo meno muziejaus sode.
 
Šiuo metu gyvai „Feist“ koncertuoja štai taip:
 

 
Lietuvoje bilietais į koncertą prekiauja „Bilietų pasaulis“. Vieno bilieto kaina – 107 Lt.
 
Feist namai internete: www.listentofeist.com
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top