Now Reading
Kanų liūtų kūrybiškumo festivalyje – 11 projektų iš Lietuvos

Kanų liūtų kūrybiškumo festivalyje – 11 projektų iš Lietuvos

Kanų liūtų kūrybiškumo festivalyje – 11 projektų iš Lietuvos

Laikas.lt

Birželio 17-23 dienomis vyksiančio didžiausio pasaulyje kūrybiškumo festivalio „Kanų liūtai“ („Cannes Lions“) metu, kartu su geriausiais pasaulio kūrybininkų darbais, varžysis ir 11 projektų iš Lietuvos. Šiemet vertinimui iš viso pateikta 34,3 tūkst. reklamos, marketingo bei ryšių su visuomene projektų iš viso pasaulio. 

Lietuvių kurti projektai pretenduoja į 5-ių kategorijų apdovanojimus: geriausios televizijos ir kino, spaudos reklamos, lauko reklamos, pardavimų skatinimo ir viešųjų ryšių kampanijos titulus.

Televizijos ir kino kategorijoje trofėjų siekia trys darbai: kino teatro „Pasaka“ reklama „Pop-up nightmare“, „Not Perfect Y&R“ su tarptautiniam Kauno kino festivaliui sukurta „The Dog“ reklama ir reklamos agentūra „New!“ su „Viasat“ komedijų festivaliui skirta reklama „Sad Killers“.

 
Spaudos kategorijoje į laimėjimus pretenduoja 4 lietuviški projektai: 3-is iš jų – „Mobi Dick“, „Metamarphosis“ ir „Animal Farm“ – knygynui „Mint Vinetu“ sukūrė reklamos agentūra „New!“, o agentūra „Adell Taivas Ogilvy“ į laimėjimą pretenduoja su Kauno zoologijos sodui kurta reklama „Snake“.
 
Po vieną šalies atstovą turėsime lauko ir pardavimų skatinimo kategorijose. Reklamos agentūra  „Not Perfect Y&R“ lauko kategorijoje dalyvauja su „Coffe Inn“ reklama, o „Adell Taivas Ogilvy“ pardavimų skatinimo kategorijoje – su „Utenos Speechless“ kampanija. Integruotos komunikacijos kompanija „VIP Communications“, dirbusi su „Eurobasket 2011“ ir sukūrusi mušinėjamų kamuolių akciją, bei Tarptautinio Vilniaus oro uosto rengta viešųjų ryšių skrydžių skatinimo kampanija „Recharge In Vilnius Postcard“, kurios kūrybinės idėjos autoriai – reklamos agentūra „Not Perfect Y&R“, pretenduoja į trofėjus „PR Lions“ kategorijoje.
 
Tarptautinis kūrybiškumo festivalis „Kanų liūtai”, birželio 17-23 d. vyksiantis Prancūzijoje, Kanuose, yra didžiausias tokio tipo renginys pasaulyje. Festivalio svečiai šiais metais galės apsilankyti net 57-iuose seminaruose, 20-yje kūrybinių dirbtuvių, meistriškumo pamokose, reklamos peržiūrose, parodose bei apdovanojimų ceremonijose. Festivaliui „Kanų liūtai“ Lietuvoje atstovauja bendrovė „15 minučių“.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt