Now Reading
Marilyn Manson arba, kas slepiasi po makiažu

Marilyn Manson arba, kas slepiasi po makiažu

Marilyn Manson arba

Laikas.lt
Reda Krušinskaitė

Prieš kelias dienas Lietuvoje apsilankė antikristu vadinamas, kunigų nuolat baramas, daugybės protestų kaltininkas, amerikiečių atlikėjas Marilyn Manson. Vyro specinis įvaizdis, kalbos interviu metu bei vieši prisipažinimai tikrai gali sukelti dviprasmiškas emocijas, tačiau, kas slepiasi po sceniniu pseudonimu, juodu korsetu ir makiažu?


„Erzinu kunigus,“ – Marilyn Manson

Man šis atlikėjas visada atrodė dviprasmiškai – patalogiškai siekiantis dėmesio ant scenos, bet labai inteligentiškas, ramus, pasveriantis savo žodžius kalbėdamas su žurnalistais ar pildydamas savo internetinius dienoraščius. Pats Marilyn Manson vieno interviu metu sakė, kad jam nusibodo tokie jo vertinimai, kad jis būna paprastu žmogumi, kuris su draugais žaidžia kompiuterinius žaidimus, jaudinasi dėl artimųjų ar išgyvena skaudų išsiskyrimą su mergina. Susidarykite platesnę nuomonę apie šią, tikrai spalvingą, asmenybę.

Apie pokyčius…
Per Kalėdas buvo labai sunku, bet supratau kuo skiriasi meilė ir priklausomybė, aistra ir silpnybė. Tai mane stipriai paveikė. Grįžau į studiją po sausio 2 – ąją, o mano draugai, kurie visi yra grupės nariai, ėmė klausinėti, kaip gyvenu, atsakiau, kad esu aukščiausiame dugno taške. Žinojau, kad noriu dainos apie tai.

Apie išvaizdą…
Labai norėčiau vėl būti tyras, bet mane sutepė pasaulis, todėl privalau atrodyti ir elgtis taip, kaip dabar. Noriu žmonėms parodyti, kiek purvo yra manyje.

Apie „Eat me, Drink me“ albumą…
Daug dainų skirta vienam žmogui, kuris man sakė: „Gerai, noriu būti su tavimi iki mirties“ ir galiausiai pasidavė. Jaučiausiai taip lyg galėčiau atsakyti: „Gerai, mirštam, bet pirmiausia aš užmušiu tave, nes negaliu tavimi pasitikėti“. Nuoširdžiai. Man labai sunku atsisukti atgal ir matyti save tokį, koks buvau tada.

Apie draugystę su grupės bosistu Twiggy…
Kai susipykome, tai vis vėlėmis į naujus santykius, matyt, ilgėjomės vienas kito, juk buvome geriausi draugai… Suprantu, kad dėl daug ko aš pats kaltas. Mano pastarieji santykiai su mergina subyrėjo, nes grįžo Twiggy, aš buvau euforijoje. Turėjau atsisveikinti su tuometiniu bosistu, viduje buvau sudraskytas, buvo sunku.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Apie išsiskyrimą su mergina…
Dugną pasiekiau per 2008 – ųjų Kalėdas, nes visiškai nebendravau su šeima. Sienos buvo nukabinėtos popieriais su dainų žodžiais ir maišeliais, kuriuose buvo kokainas. Aš nemokėjau būti vienas, padariau klaidą įsikibdamas į netinkamą žmogų. Tądien jai skambinau 158 kartus ir kiekvieną kartą skustuvu persirėždavau rankas ar veidą. Dabar suprantu, kaip tai kvaila, tačiau tada norėjau randų, norėjau jai parodyti, kaip man skauda. Žinau, kad skamba lyg išsigalvojimas, bet tai tiesa ir man nerūpi, ar žmonės tuo tiki, ar ne.

Apie grasinimus nužudyti…
Žinau, kad mano telefono skambučius sekė FTB. Mane grasino nužudyti tiek kartų, kad net nebesivarginu skaičiuoti. Tai nesibaigiantis procesas, bet naktį miegu ramiai, niekada nesijaudinau dėl savo gyvybės. Negaliu miegoti, jeigu nebaigiu darbų, būtent darbas mane varo į priekį.

Apie mirtį…
Norėčiau, kad viskas pasibaigtų scenoje, noriu, kad mano mirtis taptų pasirodymu, bet tai drasko mane iš vidaus – juk žmogus prisiriša prie įvairių dalykų, prie mylimųjų, prie naminių gyvūnėlių, tad šitai būtų sunku. Jeigu ateitų pasaulio pabaiga, tai viena mano dalis norėtų nužudyti visus, kurie man sukniso gyvenimą, o kita dalis norėtų laukti mirties namie su mergina ir kate. Nežinau, ką daryčiau, priklauso nuo nuotaikos, bet šiandien gera diena, tad geriau ramiai sėdėčiau su kate.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top