Now Reading
Alkoholiniai gėrimai pagal zodiako ženklą

Alkoholiniai gėrimai pagal zodiako ženklą

Alkoholiniai gėrimai pagal zodiako ženklą

Laikas.lt

Jau ne kartą rašėme apie zodiako ženklų pritaikymą įvairiausiose gyvenimo situacijose. Ne kartą ir pripažinome, kad aklai tuo pasitikėti tikrai negalima, tačiau paskaityti ir pabandyti pritaikyti sau juk smagu. Savaitės viduriui atėjus dažnas imame planuoti savaitgalį, o jeigu svarstote, kokį skanų kokteilį išbandyti bare ar susiplakti namie, tai pasirinkite jį pagal savo zodiako ženklą.

Avinas
Avinams patinka kilnoti stikliukus, ypač, jeigu toks gėrimo būdas tąkart yra populiarus tarp draugų. Jiems patinka spalvoti, prabangūs likeriai bei skoniu praturtintos degtinės. Šio zodiako ženklo atstovams patinka raudonos spalvos kokteiliai, taigi Cosmopolitan (degtinė, Cointreau likeris, žaliųjų citrinų ir spanguolių sultys). Jiems taip pat patinka stiprieji, vyriški kokteiliai – viskis su sodos vandeniu arba kola, degtinė su spanguolių sultimis.

Jautis
Tai paprastas ir žemiškas ženklas, tad jo atstovai labiausiai mėgsta alų – tikėtina, kad jaučiai rinksis vietinės gamybos, stiprų alų, tačiau ypatingesnėmis progomis jie užsisakys žinomesnių gamintojų gėrimų, tarkim Corona ar Heineken alaus. Šio ženklo moterims patinka mergaitiški, spalvingi ir saldūs kokteiliai, pavyzdžiui, Pina Colada ar Singapore Sling, jeigu vyras jautis ir rinktis maišyti alkoholį, tai jo sprendimas bus itin paprastas – degtinė su Red Bull ar apelsinų sultimis.

Dvyniai
Dvyniai puikiai skiria vynus ir moka pasirinkti kokybiškus alkoholinius gėrimus. Jiems tikrai patinka eiti į vyno parodas bei degustacijas. Šio ženklo žmonėms patinka senoviniai kokteiliai – Tiki, Stinger ar Pink Cadillac. Jeigu dvyniai rinksis stikliuką, tai greičiausiai gers Jagermeister, tikėtina, kad pastarąjį įsistatys į alaus bokalą. Šio ženklo atstovams patinka šalti gėrimai ir jiems labiausiai patinka juos gerti kartu su maistu.

Vėžys
Vėžiams patinka romas bei jo kokteiliai – Daiquiri bei kubietiški Mojito. Šio ženklo atstovai mielai gurkšnoja sangriją, kadangi jiems patinka saldūs gėrimai, cukrus ir vaisiai. Jeigu reikėtų rinktis stipresnį gėrimą, tai vėžiai mielai išlenktų tekilos arba truputį saldaus likerio.

Liūtas
Liūtams patinka džinas bei degtinė, o šiuos stipriuosius jie maišo su citrina ar laimo sultimis. Vienas kokteilis net pavadintas Leo, jo sudėtyje yra laimo sultys, Cointreau likeris, Pernod bei mėtinis sirupas. Jiems tap pat patinka apelsinų skonis ir kvapas, taigi Glava arba Grand Marnier likeriai yra puikus pasirinkimas. Šio ženklo atstovai kartas nuo karto išlenkia bokalą sidro, o jeigu reiktų rinktis alų, tai tamsus Guinness būtų geriausias sprendimas.

Mergelė
Inoringos mergelės mėgsta labai lengvą alų arba gerai atšaldytą vyną. Joms taip pat patinka sidras, o kokteilių sąrašo viršuje neabejotinai būtų gaivi Bloody Mary, tačiau pirminiu pasirinkimu lieka taurė vyno vakarieniaujant gerame restorane.

Svarstyklės
Elegantiškos ir dideles šventes mėgstančios svarstyklės mielai išgeria taurę prabangaus šampano. Joms taip pat patinka šampano kokteiliai – Midori arba Cassis. Šio ženklo atstovai žavisi menu, tad išpuoštos taurės ar sluoksniais supiltas spalvotas alkoholis jiems tikrai patinka. Tai tikri saldumynų mėgėjai, tad Black Russian jų nenuviltų.

Skorpionas

Šio ženklo atstovams patinka stiprūs alkoholiniais gėrimai, jie taip pat mieliau renkasi eksliuzyvinius ir brangius gėrimus, tad geras viskis ar burbonas tikrai patiks skorpionams. Jiems taip pat patinka turtingo skonio tamsus romas, raudonas vynas ir brendis. Skorpionai taip pat mielai paragaus kavos skonio likerio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys
Šauliams patinka stipriųjų gėrimų mišiniai – Long Island Ice Tea ar Hurricane kokteiliai. Jiems taip pat patinka paprasčiausia degtinė su įvairių vaisių sultimis. Tai keliautojų ženklas, taigi šie žmonės mielai išbando užsienietiškus alkoholius gėrimus ir neretai juos pamėgsta. Jeigu reikėtų išrinkti visų laikų mėgstamiausią šaulio kokteilį, tai juo taptų Margarita – rūgštokas, tekilos kokteilis.

Ožiaragis

Tai šampano bei šampano kokteilių mėgėjai. Šio ženklo žmonėms patinka baltasis vynas bei sausi stiprieji – baltas vermutas ar džinas. Ožiaragiai mielai rinksis ir skaidrius degtinės kokteilius su nedideliais svogūnais ar keletu alyvuogių. Šio ženklo žmonėms patinka ir kokybiškas vynas bei geras sūris.

Vandenis
Vandeniai yra tikrai ekscentriški arba juokingi kokteiliai – jie mielai ragaus alkoholį sustingdintą kartu su želė arba supiltą į arbūzą. Jiems taip pat patinka futuristiškai atrodantys gėrimai, tarkim kokteiliai, kurie šviečia melsvai dėl juose esančio Blue Curacao likerio. Šio ženklo atstovai mėgsta kavą, taigi jie mielai rinksis kavos likerius. Vandeniams patinka sodraus skonio gėrimai – absentas vienas iš jų.

Žuvys
Žuvims patinka žaismingi ir panašūs į limonadą, gazuoti gėrimai, taip pat sangrija. Šio ženklo atstovai mėgsta saldžius vynus, tačiau šalto alaus bokalas taip pat tinkama atgaiva vakarui po sunkios darbo dienos. Žuvims patinka vynai, taigi šio ženklo atstovai mielai dalyvauja vyno degustacijose.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top