Now Reading
„Plevėsos virtuvėlė“ pristato… Šaltą šviežią pomidorinę

„Plevėsos virtuvėlė“ pristato… Šaltą šviežią pomidorinę

„Plevėsos virtuvėlė“ pristato... Šaltą šviežią pomidorinę

Laikas.lt
„Plevėsos virtuvėlė“

„Plevėsos virtuvėlė“ skirta tiems, kurie:
A) nekenčia gaminti,
B) nuolat bijo, kad gaminant kažkas nepasiseks,
C) arba tiesiog gerokai mieliau laiką leidžia miegamajame, nei virtuvėje.

Čia bus vien išmėginti patiekalai – tokie paprasti, kad juos sugadinti prireiktų didelio talento.

Skanaus!

Praitą savaitę valgėme ne pėsčią vištą meduje, tačiau savaitgalis žada būti šiltas, tad siūlome pasigaminti šaltos pomidorų sriubos. Kaip visad, labai paprastai.

Jei mėgsti pomidorus, turbūt vasarą šių, gėdingai išraudusių, rubuiliukų priguža pilna tavo virtuvė. Akcijos prekybcentriuose, įtaigūs senukai turguose, lengvai kvaištelėję giminės – regis, visi tik ir mėgina tau įgrūsti dar vieną kitą kilogramą pomų. Kartais gal nė nežinai, ką su tais bėdžiais daryt.

Nenusimink, situacija kontroliuojama. Kai pomidorų populiacija pasiekia leistiną ribą, aš juos tik bžžž blenderiu, tirli pirli prieskoniais, ir štai – šalta šviežia pomidorinė paruošta.

Ar pomus reikia lupti? Tai egzistencinis klausimas. Čili sriubai juos visad lupu, tačiau čia kartais pritingiu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mėgstu tokią šaltą sriubą pagardint druska, pipirais ir džiovintais maltais jūros kopūstais.

Daugiau nuotykių virtuvėje: „Plevėsos virtuvėlė“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top