Now Reading
42-ejų J. Lopez švyti – dėl karjeros, vaikų ar ženkliai jaunesnio mylimojo?

42-ejų J. Lopez švyti – dėl karjeros, vaikų ar ženkliai jaunesnio mylimojo?

42-ejų J. Lopez švyti – dėl karjeros

Laikas.lt
Parengtą pagal dailymail.co.uk informaciją

42 – ejų metų atlikėja Jenifer Lopez paskelbė apie planuojamą pasaulinį turą – tokio masto koncertinis turas bus pirmasis moters karjeroje. Paskutinįjį savo koncertą J. Lo surengė Brazilijoje, kur tiek gerbėjų minia, tiek ir žiniasklaida buvo sužavėti neįtikėtina dviejų vaikų motinos figūra.

Moteris, tiesiogine tų žodžių prasme, žibėjo blizgančiu sceniniu kostiumu, o jos akivaizdžiai tvirtas pilvo presas buvo nuteptas blizgučiais. J. Lo figūra tikrai atrodė įspūdingai, tačiau pati moteris patikino, kad jos paslaptis tikrai nėra alinančios dietos ar valandų valandos sportos salėje – idealią formą moteriai padeda palaikyti nuolatinės šokių repeticijos.

Koncerto metu prasidėjęs lietus nesutrukdė nei atlikėjai, nei jos gerbėjams – renginys tęsėsi su tokia pačia jėga, o po jo dainininkė savo Twitter paskyroje dėkojo savo fanams bei priminė, kad turo koncertų sąrašas nuolat plečiasi. Į šį koncertinį turą moteris leidosi su savo naujuoju vaikinu, kuriam tėra 25 – eri, tačiau amžiaus skirtumai meilei netrukdo, ypač, kai 42 – ejų metų moteris atrodo geriau nei daugelis jos mylimojo bendraamžių.

Įsitikinkite tuo peržvelgę nuotraukų galeriją:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top