Now Reading
„Golden Parazyth“ skelbia konkursą: sukurk dainą ir laimėk naujausią CD!

„Golden Parazyth“ skelbia konkursą: sukurk dainą ir laimėk naujausią CD!

„Golden Parazyth“ skelbia konkursą: sukurk dainą ir laimėk naujausią CD!

Laikas.lt

Lietuviškai muzikai neabejingi (arba tiesiog tie, kurie nesėdi užsidarę namuose) tikrai puikiai pažįsta „Golden Parazyth“ duetą – Giedrių Širką bei Aurimą Vilkišių – K@. Neseniai pristatėme audio interviu, kuris vyko studijoje, tad nepraleidome progos sukirtus rankomis su vyrais pradėti konkursą.

„Golden Parazyth“ praėjusį mėnesį išleido albumą pavadinimu „Long Way Home“. Šis diskas ypatingas tuo, jog išleistas pačių muzikantų jėgomis, be įrašų kompanijos pagalbos. Visi įrašinėjimo darbai vyko ten pat, kur Giedrius šiuo metu ir gyvena – Vilniuje. Viename kambaryje – lova, buities rakandai ir įtariai svečius nužiūrinti katė, kitame – namų studija.

Dvi šioje studijoje gimusio albumo kopijos (su parašais, žinoma) redakcijoje nekantriai laukia naujųjų šeimininkų!

Ką reikia daryti?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Golden Parazyth“ duetas kartas nuo karto sulaukia klausimų ar švelnios kritikos, kad jiedu turi pernelyg mažai lietuviškų dainų. Giedrius ir Aurimas kviečia Jus sukurti keturių eilučių dainos tekstą. Tekstas privalo būti lietuviškas. Duetas vėliau išrinks du jiems labiausiai patikusius tekstus, kurių autoriams atiteks po „Long Way Home“ albumą. Konkursas tęsis iki liepos 18 dienos.

Konkurse dalyvaukite čia ir kas gali žinoti… galbūt gausite ne tik albumą, bet ir taip sužavėsite „Golden Parazyth“, kad jūsų eilutės iš tiesų virs daina!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top