Now Reading
90-etis senukas automobilius tampo dantimis

90-etis senukas automobilius tampo dantimis

90-etis senukas automobilius tampo dantimis

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Mike’as Greensteinas gali užtempti automobilį į kalną savo dantimis. Jo žandikaulio ir kaklo raumenys turbūt stipriausi visoje Amerikoje. Jei to negana – jam 91 metai. 1,62 m ūgio galiūnas bei antro pasaulinio karo veteranas nepriklausomybės dienos proga pademonstravo, kad kasdienis dantų plovimas su druska atsiperka. Vakar Niujorke jis įsikando geležinę grandinę ir bandė iš vietos pajudinti pusantros tonos sveriančią Buick mašiną.

Iš pradžių jam sekėsi nekaip, kadangi mašinos vairuotojas bandė pajuokauti ir laikė nuspaudęs stabdžio pedalą. Kai jį atleido, Greensteino negalėjo sulaikyti niekas ir kiekvienas jo atbulas žingsnis buvo gyvai transliuojamas per Fox kanalą.

Pastarajį kartą kai Mike’ą kalbino New York Times žurnalas, jis užtempė į kalną savo paštininko automobilį pilną laiškų ir siuntų. Tačiau to jam nepakako – jis ėmė traukioti Buick stovėjimo aikštelėje ir  įsikarščiavęs pasigyrė žurnalui Times: „Visai neprastai kaip senam vyrukui su neįgaliojo vairuotojo teisėmis, ar ne?“ Mike’o talentas slypi jo genuose, nes jo tėtis taipogi buvo galiūnas ir Mike’as su juo išvažinėjo visą šalį besiruošdamas perimti šeimos verslą.

Nepaisant jo vakarykščio triuko, perkopęs devintą dešimtį Mike’as nesijaučia toks žvitrus kaip senais laikais, nors jo dantys vis dar tokie pat stiprūs kaip karo laikais, kuomet jis galėjo patempti ir visą sunkvežimį pilną kareivių.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top