Now Reading
Žvilgsnis į naujausią „No Doubt“ muzikinį klipą

Žvilgsnis į naujausią „No Doubt“ muzikinį klipą

Žvilgsnis į naujausią „No Doubt“ muzikinį klipą

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją.

Aprimę pop rokeriai „No Doubt“ vėl primena apie save – grupė, kartu su savo lydere ir vokaliste Gwen Stefani, pristatė trumpą įžangą į būsimąjį muzikinį dainos „Settle Down“ klipą. Kūrinio ištraukoje matome, kad klipo veiksmas vyksta atrakcionų parke.

Gwen Stefani muzikiniame klipe išlaiko nepriekaištingą, tačiau atlikėjai labai įprastą stilių – paltininės spalvos plaukai, surišti į netvarkingą arklio uodegą, aptempti drabužiai bei raudonos lūpos, žinoma. „Settle Down“ bei būsimasis albumas „Push And Shove“ sujungė grupę po 11 metų pertraukos, kurios metu atlikėjai koncertavo atskirai arba savo dėmesį skyrė šeimoms.

Džiugu, kad atlikėjai niekada nepamiršo savo gerbėjų ir nuolat su jais bendravo žiniasklaidos priemonėmis ar socialiniuose tinkluose. Muzikinio klipo anonsas nebuvo išimtis: „Labai ačiū jums visiems už palaikymą pastaruosiu 25 – erius metus. Didžiuojamės naujuoju albumu ir tikimės, kad jums jis patiks nemažiau nei mums paties,“ – teigė muzikantai oficialiai išplatintame spaudos pranešime.

 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top