Now Reading
Purve paskendę vasaros festivaliai (Foto)

Purve paskendę vasaros festivaliai (Foto)

Purve paskendę  vasaros festivaliai (Foto)

Laikas.lt
Pgl. Dailymail.co.uk

Dažnam vasaros festivaliai – ideali pramoga gamtoje, tačiau kartais gražiems planams koją pakiša orai. Išvykdami festivalių veteranai apsiginkluoja skėčiais, neperšlampamais lietpalčiais, botais, bet visos priemonės yra bejėgės prieš dažną festivalių atrakciją – purvo vonias.

Portalas Dailymail.co.uk rašo, kad pastarieji mėnesiai Anglijoje buvo šlapiausi nuo 1910 m. Nepaisant to, kad praeitas savaitgalis buvo saulėtas ir festivalių lankytojams bent jau neprireikė skėčių, jie turėjo klampoti per ištisus laukus purvo. Panašiai nutiko ir prieš porą savaičių festivalye „Heineken Opener“ Lenkijoje, kur susimaišęs su muzika ore tvyrojo purvo kvapas.

Taigi, apsiavę guminiais botais žmonės tikisi neįklimpti festivalių purvynuose. Bandydami to išvegti organizatoriai kartais bando pagelbėti barstydami medžio skiedras, kad nebūtų taip slidu. Tiesa, tokiomis sąlygomis įklimpsta ir mašinos, kurias vėliau pavyksta ištempti tik traktoriais. Nuotraukose, kaip pamatysite ir mūsų galerijoje, dažnai purvini žmonės atrodo laimingi, tačiau retai, kada taip būna iš tikro.

Lietingi orai taip pat pražūtingi gamtai ir gyvūnijai, tačiau sudaro idealias salygas uodams, erkėms, musėms ir mašalams veistis. Bet kuriuo atveju vykdami į kitą festivalį nepamirškite pasiimti apsaugą nuo vabzdžių. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nepaisant visko, dauguma žmonių pasitinka purvą išskėstomis rankomis, nes nuo jo jau nepabėgsi. Jis turi ypatingų sugebėjimų įsigert į kiekvieną siulę ir kiekvieną drabužį, todėl jauni vasaros festivalių lankytojai savo noru išsivolioja purve ir taip priartina neišvengiamą lemtį.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top