Now Reading
Paaiškėjo Sylvesterio Stallonės sūnaus mirties priežastis

Paaiškėjo Sylvesterio Stallonės sūnaus mirties priežastis

Paaiškėjo Sylvesterio Stallonės sūnaus mirties priežastis

Laikas.lt
Parengta pagal thesun.co.uk informaciją.

Manoma, kad Sylvesterio Stallones sūnus Sage mirė perdozavęs medikamentų – 36 – erių metų vyro kūnas buvo rastas jo namuose praėjus keturioms dienoms po mirties. Policijos pareigūnai atmeta smurtinės mirties versiją ir šio atvejo nesieja su jokia nusikalstama veika.

Vyro pažįstami bei pareigūnai jį lygina su filmo „Aviatorius“ herojumi Howardu Hughesu, kurio personažą 2004 – aisiais kūrė Leonardo DiCaprio. Juostos herojus gyvena atsiskyręs, beveik neišlįsdamas iš savo alaus skardinėmis, maisto likučiais ir nuorūkomis apkrautų namų – panašų vaizdą buvo galima išvysti ir Sage’o namuose.

Ieškant galimo nusikaltimo įkalčių buvo rasta receptinių vaistų apie kuriuos nei šeimos nariai, nei vyro sužadėtinė nežinojo, kadangi uždaras žmogus į savo kambarį neįsileisdavo net namų tvarkytojos. Manoma, kad būtent šių vaistų perdozavimas ir tapo mirties priežastimi, tačiau toksikologinių tyrimų rezultatų teks laukti dar keletą savaičių.

Sylvesterio Stallones artimieji teigia, kad kino žvaigždė jaučiasi sugniuždytas ir stengiasi kuo daugiau laiko praleisti su savo sūnaus motina ir pirmąja žmona Sasha. „Jo mirtis trenkė lyg perkūnas iš giedro dangaus, Sylvesteris labai kenčia,“ – teigė artimas aktoriaus draugas. Kino žvaigždė susilaiko nuo bet kokių komentarų ir su žiniasklaida nebendrauja – vienintelis jo reikalavimas buvo „liautis spekuliuoti sūnaus mirtimi ir šeimos kančia.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tėvo ir sūnaus šilti santykiai įamžinti nuotraukose:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top