Now Reading
„Galapagai / Roko naktys“: pramogų bus iki kaklo

„Galapagai / Roko naktys“: pramogų bus iki kaklo

„Galapagai / Roko naktys“: pramogų bus iki kaklo

Laikas.lt

Jubiliejinio 10-ojo festivalio „Galapagai / Roko naktys“ programą pildo pramogų gausa. Prieš kelias savaites festivalio organizatoriai pristatė vandens pramogas, šiandien yra atskleidžiamos sausumos užsiėmimų detalės.

„Festivalis – tai ne tik muzika nuo ryto iki vakaro. Tai kūrybiškos nuotaikos oazė, norintiems pabėgti nuo rutinos ir gerai praleisti laiką“, – sako „Galapagai / Roko naktys“ prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.
 
Be trijų didelių scenų, festivalyje veiks ir paplūdimio scena, kur netoliese visu pajėgumu veiks vandens ir sausumos pramogų zona. 
 
„Stengiamės sudaryti kuo įvairiapusiškesnę pramogų programą – ir kūnui, ir sielai, ir protui“, – komentuoja A. Barniškis-Blėka, „Šiemet „Galapaguose“ galima bus išbandyti save ekstremaliomis sąlygomis katapultuojantis į orą, pasirungti ant vandens. Norintys pakovoti protu galės sudalyvauti protmūšių ar „Tony Bet“ pokerio turnyruose“.
 
Kūrybiškumą skatinantys užsiėmimai veiks tam tikromis valandomis. Vilniaus dizaino kolegija festivalio metu organizuos kelias meno dirbtuves, kurių metu festivalininkai galės patys pasigaminti daiktų, išmokti dizaino gudrybių.
 
Festivalio poilsio zonai specialiai parinkti įvairių modelių ir ryškių spalvų sėdmaišiai. „Ryškiapalviais sėdmaišiais sieksime palaikyti gerą renginio dalyvių nuotaiką“,- juokavo „tingis.lt“ atstovai. 
 
Poilsio zonos lankytojai bus kviečiami ne tik ilsėtis, bet ir pamiklinti protą: su draugais bus galima pasivaržyti žaidžiant šaškėmis-minkštomis pagalvėmis ant didžiulio apkloto.
 
Taip pat festivalyje veiks Gyvoji biblioteka – tai Gyvosios knygos ir skaitytojo atviras pokalbis. Skaitytojas gali užduoti Gyvajai knygai rūpimus klausimus ir išgirsti atvirus atsakymus. Skaitymas tampa jaukia, interaktyvia erdve bendrauti.
 
Lankytojų dėmesio tikisi sulaukti ir mobilus grožio kampelis, kur galima bus pasidaryti šukuoseną, laikiną tatuiruotę ar įsiverti auskarą.
 
Be to, festivalininkai yra raginami nepamiršti ir keturkojų draugų, nes antrąją festivalio diena vyks kasmetinės „Beglobio“ organizuojamos šunų lenktynės.

Taip pat primename, jog šiuo metu vyksta „Laikas.lt“ ir „Galapagų“ konkursas iš viso net keturiems bilietams į festivalį laimėti. Nepraleiskit progos!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top