Now Reading
Pusryčiai su… išankstine nuomone apie žmones

Pusryčiai su… išankstine nuomone apie žmones

Pusryčiai su... išankstine nuomone apie žmones

Laikas.lt
Reda Krušinskaitė

Taip, žinau, kad trečiadieniais mes kavos puodelį kilnojame su keistais muzikantais, dailiais aktoriais, ekscentriškais dizaineriais ir į karjeros aukštumas užsikabarojusiais sportininkais. Taip, sutinku, kad tradicijos sveikintina ir siektina, tačiau šiandien, beje, įpročiams pernelyg nenusižengiant, pusryčiausime kitaip.

Vakar vakare redakciją pasiekė internete sklandanti mįslė, kuri mus privertė, visų pirma, nusišypsoti iš netikėtumo, o vėliau trumpam susimąstyti – juk išankstinė nuomonė (net ir nedidelėmis dozėmis) yra kvailystė. Norite įsitikinti? Prašom:

Jeigu sutiktumėte nėščią moterį, kuri jau turi 8 vaikus, iš kurių trys – kurti, du – akli, vienas – protiškai atsilikęs, o pati moteris serga sifiliu, ką jai patartumėte: pasidaryti abortą, ar gimdyti vaiką?

Prieš tai dar vienas klausimas: įsivaizduokite, kad renkamas pasaulio lyderis ir jūsų balsas yra lemiamas. Varžosi trys kandidatai:
1. Pirmasis kandidatas: bendrauja su nesąžiningais politikais, konsultuojasi su astrologais, turi dvi žmonas, be paliovos rūko ir per dieną išgeria apie 8-10 bokalų martinio;
2. Antrasis kandidatas: du kartus buvo nušalintas nuo pareigų, aukštojoje mokykloje vartojo narkotikus, miega iki pietų, vakarais išgeria apie litrą viskio;
3. Trečiasis kandidatas: turi karo apdovanojimų, yra vegetaras, nerūko, tik kartais atsigeria šiek tiek alaus, yra ištikimas žmonai.

Už kurį iš jų balsuotumėte?

Pirmasis kandidatas: F. D. Ruzveltas.
Antrasis kandidatas: V. Čerčelis.
Trečiasis kandidatas: A. Hitleris.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Beje, grįžtant prie nėščiosios: jeigu buvote už tai, kad ji pasidarytų abortą, tai jūs nužudėte Bethoveną.

Ir dar: pagrindinėje nuotraukoje yra vyras. Bosnis modelis Andrej Pejić.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top