Now Reading
Balsuokite, kurie dalyviai verčiausi važiuoti į „Galapagus“ (balsavimas baigtas)

Balsuokite, kurie dalyviai verčiausi važiuoti į „Galapagus“ (balsavimas baigtas)

Balsuokite

Laikas.lt

Prieš mažiau nei dvi savaites portalo „Laikas.lt“ ir muzikos festivalio „Galapagai / Roko naktys“ paskelbtas konkursas „Bilietai į „Galapagus“ mainais už priedainį“ pasiekė įdomiausią etapą. Skelbiame visų konkurso dalyvių atsiųstus dainų įrašus ir pradedame skaitytojų balsavimą už jų favoritus.

Trumpai primename konkurso sąlygas: dalyviai turėjo atsiųsti vaizdo klipą, kuriame jie atlieka savo mylimą roko dainą ar bent jos priedainį. Dvigubas (dviem žmonėms) kvietimas į rugpjūčio 3-4 dienomis Zaraso saloje vyksiantį „Galapagų / Roko naktų“ festivalį atiteks daugiausia skaitytojų balsų sulaukusio įrašo autoriui. Kitą dvigubo kvietimo laimėtoją išrinks patys festivalio organizatoriai, vertindami dalyvių kūrybiškumą ir originalumą. 
 
Savo dainas dalyviai galėjo siųsti nuo liepos 16 iki liepos 26 d. vakaro. Iš viso sulaukėme 11-os įrašų. Pristatome juos visus nuo anksčiausiai iki vėliavo atsiųsto.

1) Lukas ir pažystamas iš kaimo – Mes neturim pinigų arba norim į GALAPAGUS

2) Giedrius, Rokas ir Eimantas – Wish You Were Here (Pink Floyd Cover)

3)  Gabrielė ir Agnius – Laužai (Hiperbolė cover)

4) Ugne „Kvietka“ Valinčiūtė – Use Somebody (Kings of Leon Cover)

5) Grupė „Midula“ – Lėk, gervele

6) Voldemars Petersons „Kupido“ – Dūdelė

7) Marius – Roko naktų himnas (instrumentinė versija)

8) Evelina – Hollywood Hills (Sunrise Avenue Cover)

9)  Paulius ir Eimantas – Higway to Hell (AC/DC cover)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

10) Rokas – Nothing Else Matters (Guitar solo)

11) Andrius ir Kristina – Jesus of Suburbia (Green Day Cover)

Balsavimas vyksta čia pat, šio teksto komentaruose parašant savo vardą, el. paštą ir labiausiai patikusio dalyvio vardą ir/arba numerį. Svarbu: vienas skaitytojas gali balsuoti tik vieną kartą. Siekdami sąžiningo balsavimo, kelis balsus iš to paties IP adreso (jei tokių atvejų pasitaikys) įskaičiuosime kaip vieną.
 
Balsavimas tęsis iki liepos 28 d., sekmadienio, 23:59 val. Rezultatus paskelbsime pirmadienį, liepos 29 d.. Daugiausia balsų surinkusiam dalyviui atiteks dvigubas kvietimas į „Galapagus / Roko naktis“, kur šiemet koncertuos „Chase & Status“, „Oomph“, Andrius Mamontovas ir daugybė kitų grupių ir muzikantų.

Pirmadienį taip pat paskelbsime pačių festivalio organizatorių verdiktą, kuriam iš dalyvių jie skirs antrą dvigubą kvietimą į festivalį.

 
Taigi, pradedame!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top