Now Reading
10 beprotiškiausių dalykų, kuriuos reikėtų padaryti kol dar esame gyvi

10 beprotiškiausių dalykų, kuriuos reikėtų padaryti kol dar esame gyvi

10 beprotiškiausių dalykų

Whoop.lt

Bucket List arba kitaip – sąrašas dalykų, kuriuos reikia padaryti dar kol esi gyvas. Būna visiems akimirkų, kai pagalvojame – velnias, kodėl nepadariau vieno ar kito, juk vėliau tokių galimybių gali nebūti. Tokio tipo sąrašas yra skirtas būtent tam, kad per visą savo gyvenimėlį padarytume būtent tai, ko norime ir trokštame.

Dažniausiai šį sąrašą sudaro elementarūs, bet įdomūs dalykai, kaip pasigaminti savo alaus, nukeliauti ir pamatyti vieną ar kitą dalyką ir panašiai. Mano galva, reikėtų įterpti ir tokius beprotiškus dalykus, kuriuos senatvėje būtų galima prisiminti su juoku ir pagalvoti – “Ką aš tuo metu sau galvojau?”. Pateikiu sąrašą dešimties beprotiškiausių (arba ne tokių beprotiškų) dalykų, kuriuos reikėtų padaryti, kol dar stovime ant kojų.

10. Čiuožimas nuo veikiančio ugnikalnio

Visiems tikriausiai yra įprasta čiuožinėti ant kalnų, kai yra sniego, kiti tai daro ant smėlio, nuo kalnų, o kiti…ant veikiančių ugnikalnių. Adrenalino kiekis – garantuotas.

9. Baidare nuo krioklio

Tikriausiai visiems yra tekę matyti filmų, kuriuose vienas ar kitas žmogus patenka į situaciją ir nulekia su baidare nuo krioklio. Pagalvojote koks geras (arba ne) jausmas? Griebiam baidarę ir ieškome krioklio!

8. Nesvarumo būsena

Daugelis iš mūsų norėjo užaugus būti astronautais ir daug kas atsisakė šios svajonės. Bet tikriausiai visi vis dar norėtumėme pajusti nesvarumo būsena, kai gali…plaukioti ore?

7. Zorbingas

Tikiuosi ne aš vienas užsilipęs ant didesnio kalno ridendavausi nuo jo šonu. Pasirodo, yra tokia galimybė ir dabar, tereikia įlipti į didelį oro burbulą ir riedėti. Jeigu neklystu, tokia pramoga yra ir Lietuvoje, gal kas nors bandėte?

6. Sumušti pasaulio rekordą

Daug kam gali pasirodyti, kad neįmanoma sumušti pasaulio rekordo, bet pagalvojus plačiau, juk jų yra begalės? Galiausiai, nereikia sumušti rekordo, galima sukurti naują, kurio dar nėra? Svarbiausia pasistengti, kad niekas jo taip greitai nepagerintų…

5. Aplankyti visus pasaulio žemynus

Tikriausiai pagalvojote – kaip beprotiška! Bet rimtai. Argi nebūtų malonu senatvėje prisiminti, kaip keliavote per skirtingas laiko juostas, susipažinote su skirtingomis kultūromis ir galiausiai – apkeliavote pasaulį (bent jau teoriškai).

4. Pradėti pirmam ploti

Nemeluosiu, šio malonumo dar nepatyriau, nors daug kartų bandžiau. Spėkite kaip visa tai baigdavosi?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

3. Nukeliauti į šiaurės ašigalį

Išsamaus paaiškinimo tikriausiai nereikia, tik žiūrėkite, keliaukite ten ne žiemą, arba šiltai apsirenkite, nes tuo metu vidutinė temperatūra – 40C.

2. Šuolis parašiutu nuo aukšto pastato ar panašios vietos

Šis tikriausiai būtų vienas iš psichologiškai sunkiausių sąrašo dalykėlių. Šuolis su parašiutu iš lėktuvo yra viena, bet nuo aukšto pastato ar tilto – kas kita.

1. Plaukiojimas su rykliais

Naujienų portaluose vis pasirodo straipsniai apie tai, kaip rykliai užpuolė vieną ar kitą banglentininką, bet galiausiai – visa tai gali būti ne taip pavojinga, juk nebūtina nerti rykliui ant kupros, galima visa tai stebėti iš geležinio urvo.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top