Now Reading
Atostogų avalynės tendencijos pagal „Deichmann“

Atostogų avalynės tendencijos pagal „Deichmann“

Atostogų avalynės tendencijos pagal „Deichmann“

Laikas.lt
Deichmann nuotr.

Paprastai atostogas planuojame ten, kur karaliauja šiluma, o kojas skalauja bangos, todėl basutės yra tiesiog privalomas tokių išvykų atributas. Renkantis basutes atostogoms itin svarbu, kad jos būtų ne tik patogios, bet ir madingos. Būtent todėl stilistai šią vasarą siūlo į kelionių lagaminą įsimesti stilingų espadrilių porą.

Espadrilės – medžiaginės išraiškingo kurpaliaus basutės uždara buka nosele ir plokščiu padu ar paaukštinta pakulne, kuri paprastai dekoruojama rafijos pluoštu arba džiutu. Anot „Deichmann“ stilistų, tai viena įdomiausių bei geidžiamiausių sezono naujienų.
 
Espadrilių manija 
 
Šį sezoną madingiausiųjų sąraše atsidūręs apavas pradėtas gaminti dar prieš 600 metų Pirėnuose, tačiau populiarus iki šiol ir puikiai tinka vasarą. Jis jau pamėgtas Holivudo stiliaus ikonų. Jaukiosios espadrilės yra ypač patogios ir dera prie įvairių drabužių: šių basučių pora puikiai papildysite ansamblius su įvairių kirpimų šortais, ilgais sijonais, net džinsais ar plazdančiomis suknelėmis.
 
Ryškių spalvų espadrilės pagyvins bet kurį laisvalaikiui skirtą derinį, o natūraliai šviesios drobės basutės idealiai tiks prie šią vasarą madingų ryškiaspalvių drabužių. Jeigu mėgstate boho stilių – espadrilės itin tiks! Šio tipo avalynė suteiks etninių detalių žavesio jūsų eklektiškam įvaizdžiui.
 
Smėlėtame paplūdimyje
 
Atostogas leidžiant auksinio smėlio paplūdimiuose, nesinori vargti stengiantis užsegti ar atsegti basutes, todėl įsispiriamos – geriausias pasirinkimas. Anot „Deichmann“ stilistų, šį sezoną jų itin gausu: įsispiriamos per pirštą, plokščiu padu ir su platforma ar paaukštinta pakulne. Pastarosios privers jus pasitempti, tačiau nevargins, todėl puikiai tiks toms, kurios visur ir visada nori atrodyti elegantiškai. 
 
Šį sezoną pakulnė yra ypač svarbi: ji gaminama iš kamščio ar medienos imitacijos, puošiama rafijos pluoštu. Basutėms naudojama tekstilė, oda, veliūras. Dekoruojama gėlių aplikacijomis, karoliukais, akmenukais ir kniedėmis.
 
Kad ir ką pasirinktumėte, svarbiausia, kad avalynė būtų patogi ir leistų patirti gausybę įspūdžių, kurių užtektų iki kitų atostogų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top