Now Reading
Neabejotini požymiai, kad susitikinėjate su nebrendyla

Neabejotini požymiai, kad susitikinėjate su nebrendyla

Neabejotini požymiai

Alfa.lt

Trokštate sutikti vyrą, su kuriuo galėtumėte kurti bendrą ateitį, bet dabartinis vaikinas jums kelia abejonių: ar jis pakankamai subrendęs rimties santykiams? Sužinoti tiesą jums padės 4 ženklai, kurie perspėja, kad jūsų išrinktasis dar nesubrendęs šeimos kūrimui.

1. Jis vis dar gyvena su draugais
Vyrai, kurie sulaukę 30-ties vis dar gyvena kartu su draugais, tiesiog nenori atsisakyti studentiško gyvenimo būdo. Jam patinka draugai, vakarėliai ir nerūpestingas gyvenimas. Vargu, ar toks vaikinas yra pasiruošęs rimtiems santykiams.

2. Jis „mamos sūnelis“
„Mamos sūnelius“ lengva atskirti. Dar per pirmą pasimatymą paskambins jo mama, o per antrą – sužinosite, ką ji mano apie jūsų santykius. Toks vyras dar nėra (o gal ir nebus) pakankamai subrendęs, kad be savo mamos nuomonės galėtų priimti sprendimus apie savo ateitį.

3. Jis neturi planų ir ambicijų
Ar jūsų vaikinas turi planų? Ar jis ne tik kalba apie juos, bet ir siekia užsibrėžtų tikslų? Viena iš dažniausių nesubrendusių vyrų savybių – abejingumas ateičiai. Jie negalvoja apie šeimą, todėl nesiekia ir karjeros. Dažniausiai visą laisvą laiką jie skiria savo pomėgiams – kompiuteriniams žaidimams, sporto varžybų žiūrėjimui, vakarėliams ir pan.

4. Jis – „vakarėlių liūtas“
Jei penktadienis ir šeštadienis jam šventa diena, nes laukia vakarėliai ir linksmybės iki ryto, vargu, ar jūsų išrinktasis pasirengęs rimtiems santykiams. Jis turi daug draugų, jį nuolat supa dailiosios lyties atstovės, sekmadieniais jis negali susitikti, nes jam skauda galvą ir reikia pailsėti. Jums jis skiria kelias valandas darbo dienomis… Ar tokių santykių iš tiesų norite?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top