Now Reading
J. Bieberio, Rihannos ir kitų įžymybių persekiotojai

J. Bieberio, Rihannos ir kitų įžymybių persekiotojai

J. Bieberio

Gintarė Čiuladaitė

Jie žymūs, vairuoja prabangius automobilius ir nuo baudos už greičio viršijimą išsisuka savo autografu. Jie turi daug draugų, dar daugiau kilnojamo bei nekilnojamo turto ir apie juos kalba visas pasaulis. Tačiau kartu su šlove jų karjera jiems padovanojo ir įkyrius persekiotojus.

Persekioja ne vieną įžymybę

Štai neseniai mergaičių numylėtinis Justinas Bieberis padavė į teismą vieną fotografą, kuris persekiojo vaikiną automagistralėje.

Istorija nuskambėjo liepos pradžioje, kai J.Bieberis ramiai išvažiavo pasivažinėti savo sportiniu „Fisker Karma“ automobiliu. Netikėtai jį pasivijo gauja paparacų, kurie viršijo greitį ir vairavo taip pavojingai, kad nuo kelio privalėjo trauktis kitos mašinos.

Vienas iš minėtų paparacų Paul Raef, kuris iki šio incidento buvo užsidirbęs keturias baudas: už nutrūktagalvišką vairavimą per arti kito automobilio ir policijos pareigūno nurodymų ignoravimą.

Tačiau šiandien paaiškėjo, kad J.Bieberis – ne vienintelė šio gatvių paparaco auka. 2010 m. P.Raef vaikėsi vokiečių modelį Heidi Klum. Tada jam nepavyko užfiksuoti gražuolės, nes kelią pastojo kitas fotografas. Paul, ne itin kreipdamas dėmesį į greitį ribojančius ženklus, pasivijo kolegą, išlipo iš automobilio ir priėjęs tvojo jam per veidą. Teismai tęsiasi.

Pasėdėjo ir praėjo

Kita žinoma dainininkė, Rihanna, regis, negali ramiai gyventi be jai grasinančių vyrų. Sekmadienį pasirodžiusioje laidoje „Next Chapter“ jos vedėjai Oprah Winfrey mergina tikino pasiilgusi smurtaujančio buvusio vaikino Chriso Browno ir vadino jį savo gyvenimo meile. Bet dabar labiau nei buvusių vaikinų ji turėtų bijoti buvusių persekiotojų.

Zentil Vanzellas praleido 277 dienas už grotų po to, kai netikėtai išdygo pop princesės namuose ir ją mirtinai išgąsdino. Tuomet vykusio teismo metu buvo nuspręsta, kad įsilaužėlis yra tikėtinai pavojingas Rihannos sveikatai.

Bet štai nė nepraėjo teismo skirti metai, o Z.Vanzellas paleistas iš kalėjimo ir gyvena tame pačiame mieste kaip ir dainininkė – Los Andžele. Žinoma, persekiotojui uždrausta artintis prie atlikėjos dar dešimt metų, bet jis pats viešai tikina, kad daugiau prie Rihannos nelys ir atsiprašo už visus jai sukeltus nepatogumus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Moterys persekiotojos

Tačiau nesusidarykite klaidingo įspūdžio, kad visi persekiotojai yra vyriškos lyties. Štai garbaus amžiaus aktorių Alecą Baldwiną persekioja simpatiška kanadiečių aktorė Genevieve Sabourin, kuri jam viso labo grasina karu.

„Ji teigė, kad pradės su manimi patį destruktyviausią karą. Ji sakė: „Skambink FTB, tegu jie uždaro mane į kalėjimą, bet aš vis vien tave surasiu“, – savo persekiotoją neseniai pasibaigusiame teisme citavo A.Baldwinas.

Genevieve yra pakankamai gera aktorė ir išvaizdi moteris – atrodytų ir taip gali sužavėti Alecą. „Spauda visame pasaulyje mane siaubingai apšmeižė. Jau seniausiai neturėjau jokios perklausos ar vaidmens“, – verkė ji teisme. Bet teisėjo graudžios istorijos nesužavėjo ir jei G.Sabourin bent pamėgins prisiartinti ar užmegzti kontaktą su aktoriumi, bus pasodinta į kalėjimą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top