Now Reading
„Saulėlydžio“ dievukas atsiduos muzikai

„Saulėlydžio“ dievukas atsiduos muzikai

„Saulėlydžio“ dievukas atsiduos muzikai

Laikas.lt

Po to, kai kultinio filmų ciklo „Saulėlydis“ (angl. Twilight) žvaigždė Robertas Pattisonas patyrė ilgametės mylimosios Kristen Stewart išdavystę, jis nutarė atsiduoti… muzikai.

Ištikimi šio aktoriaus bei modelio gerbėjai dėl tokio Roberto pareiškimo neturėtų nustebti, mat aktorius jau seniai kuria muziką. Dar prieš pasirinkdamas aktoriaus karjerą, Robertas ilgai svarstė, ar nepasukus muzikanto keliu, kurį jis pavadino „planu B“ – jei nepasisektų Holivude.

„Saulėlydžio“ filmų ciklui artėjant į pabaigą, Robertas vis dažniau prisėda prie pianino ar paima į rankas gitarą ir net neabejoja, jog anksčiau ar vėliau dienos šviesą išvys jo solinis albumas. Muziką užsienio žiniasklaidai Robertas net įvardino kaip tikrąjį savo pašaukimą. Prieš rimtai susimąstydamas apie muzikanto karjerą, Robertas grojo baruose.

26-erių Robertas Pattisonas ir 22-ejų Kristen Stewart po trejų metų draugystės pasuko skirtingais keliais, kai išaiškėjo Kristen romanas su vedusiu dviejų vaikų tėvu 41-erių režisieriumi Rupertu Sandersu. Beje, dar prieš sužinodamas apie savo mylimosios neištikimybę, Robertas spaudai prisipažino, jog parašė jai dainą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

O ar žinojote, kad tai R. Patisonas „Saulėlydžio“ garso takeliui sukūrė dainas „Never think“ ir „Let me sing“?

Roberto dainų galite pasiklausyti čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt