Now Reading
Konkurse „Metro Rock Battle“ muzikantai varžysis dėl 3000 Lt prizo

Konkurse „Metro Rock Battle“ muzikantai varžysis dėl 3000 Lt prizo

Konkurse „Metro Rock Battle“ muzikantai varžysis dėl 3000 Lt prizo

Laikas.lt

Nuo spalio mėnesio šeštadieniais Vilniaus bare „Metro“ (V. M. Putino g. 5) galėsime išvysti ateities Lietuvos roko muzikos žvaigždes – čia vyks jaunų grupių konkursas, kurio nugalėtojų laukia remėjų įsteigti prizai, naujametinis „Metro Rock Battle“ finalas bei solidus piniginis prizas – 3000 Lt.

Dalyvių taip pat laukia staigmenos – remėjų „Red Bull” prizai, eteris „Classic Rock FM“ radijo stotyje, pasiūlymai dalyvauti laidoje „Perkūno Namai“ bei pačio „Metro“ klubo įsteigti prizai.
 
Atrankiniuose turuose, į kuriuos grupės kviečiamos registruotis iki rugsėjo 29 dienos, varžysis po penkias grupes, iš kurių po dvi keliaus į pusfinalius,. Kiekviename pusfinalyje varžysis po keturias grupes, iš kurių dvi pateks į finalą.
 
Konkurso tikslas – leisti pasireikšti ne tik underground’e kuriančioms grupėms, kurios jau seniai vertos išvysti dienos šviesą, o ir jau kiek pažengusiems muzikantams, kurie jau yra subūrę tam tikrą gerbėjų ratą.
Įvairių stilių roko grupės roko bare turės atlikti ne ilgesnę kaip pusės valandos trukmės programą, kurią įvertins autoritetinga roko baro „Metro“ suburta komisija.
 
Atlikėjams raginama burti palaikymo komandas, nes žiūrovai savo favoritus galės palaikyti ne tik šūksniais, bet ir atiduodami balsus. Žiūrovai balsuoti gales klube ir oficialiame klubo „Metro“ tinklalapyje.
 
Konkurso anketą galite rasti oficialiame klubo puslapyje www.metroclub.lt
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top