Now Reading
Eksperimentas: Ukrainoje gražuolės laukia, kol pabus nuo būsimo vyro bučinio

Eksperimentas: Ukrainoje gražuolės laukia, kol pabus nuo būsimo vyro bučinio

Eksperimentas: Ukrainoje gražuolės laukia

Aleksandras Rimdžius

Gražiomis moterimis garsėjančioje Ukrainoje šiuo metu vyksta pasakos apie miegančiąją gražuolę įkvėptas eksperimentas. Penkios projekto dalyvės teisiškai įsipareigojo ištekėti už to riterio baltais šarvais, kurio bučinys privers jas pakirsti iš miego.

„Tikiuosi taip sutikti savo princą“,- sako 23 metų projekto dalyvė. „Jei tai – tikroji mano meilė, aš tai pajusiu intuityviai, jei ne – neatsimerksiu“,- savo sėkme įsitikinusi kita gražuolė. Paraiškas tapti miegančiomis gražuolėmis nusiuntė virš šimto merginų, tačiau į pokalbį atėjo tik 20.

Teisiniai pančiai kausto ne tik penkias gražuoles – kiekvienas laimės bandytojas turi pasirašyti identišką šiems modeliams sutartį. Pabučiuoti miegales vyrams leidžiama tik vieną kartą.

Idėjos autorius, savo, kaip menininko kapitalą Kanadoje susikrovęs Taras Polataiko teigia, jog svarbiausia, kad pretendentai būtų sulaukę 18 metų amžiaus ir tvirtai pasiryžę vesti.

Nacionaliniame Ukrainos meno muziejuje veikianti „Miegančiosios gražuolės“ instaliacija, kelia ne tik lankytojų smalsumą ir viltis, bet susilaukia ir nemažai kritikos. Kultūros ministerija bandė sustabdyti eksperimentą. Atrodytų, liberalaus paskalų tinklalapio gawker.com redaktorius Neetzan Zimmerman T. Polataiko sumanymą išvadino „beprotybe“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Anot menininko, antraeilis projekto tikslas yra sutraukti paprastai vangiau tokiuose renginiuose nei priešinga lytis besilankančius vyrus. Tai, žinoma, padidintų šių altorių sapnuojančių merginų šansus. Tačiau kol kas tik keletas vyriškių išbandė savo laimę.

Pasakos virtimo realybę galutinis terminas – rugsėjo 9 d.. Gal jums, o šarmingieji princai, irgi adresą duoti?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top