Now Reading
Amy Winehouse – elegantiškosios Fredo Perry kolekcijos veidas (Foto)

Amy Winehouse – elegantiškosios Fredo Perry kolekcijos veidas (Foto)

Amy Winehouse – elegantiškosios Fredo Perry kolekcijos veidas (Foto)

Dainininkė Amy Winehouse visuomet buvo laukiama mados industrijoje kaip unikali stiliaus ikona. Ne vienas dizaineris ar mados žurnalas ją išrinkdavo į stilingiausių įžymybių dešimtuką. Todėl nieko keisto, kad ji bendradarbiavo su savo mėgstamiausiu dizaineriu ir britų mados pasaulio etalonu Fredu Perry, ir tapo jo naujos kolekcijos reklaminiu veidu.

F.Perry kolekciją A.Winehouse pristatė praėjusią savaitę Londone. Ekstravagantiškoji atlikėja atrodė išties „pasitaisiusi” (prisimenant jos senesnius skandalus dėl narkotikų vartojimo) ir kerinti, kaip ir 50-ųjų įkvėpta drabužių kolekcija. Naująją liniją sudaro 17 skirtingų aprangos ir aksesuarų komplektų, kuriuose dominuoja pilki pieštuko formos sijonėliai, juodi languoti megztiniai ir rausvos palaidinės aukštu kaklu. Šie rūbai bus platinami visame Fred Perry parduotuvių tinkle, o jų kainos svyruos nuo 22 iki 100 svarų sterlingų (85-400 Lt).


A.Winehouse išskirtiniame interviu mados žurnalui „Harper’s Bazaar“ teigė, kad jai buvo garbė būti atrinktai pristatyti F.Perry kolekciją. „Tiksliai žinojau, ko noriu ir aš be galo myliu Fredą Perry. Buvau pagerbta jo pasiūlymu bendradarbiauti kuriant liniją, iš pradžių negalėjau patikėti, kad tai mane, būtent mane pasirinko! Jaučiuosi tarsi gyvenčiau svajonėje…“, – entuziastingai pasakojo Amy.
 
Kaip ten bebūtų, A.Winehouse griežtai atsisakė sutikti, kad ji esanti stiliaus ikona ir teigė, kad dėvi sukneles tarsi būtų „senas juodas žydų vyras“.  „Rengiuosi tarsi vis dar būtų 50-ieji“, – pridūrė.

 
Kolekcija gali ne vieną priversti kilstelėti antakius, nes… žymioji dainininkė pageidavo, kad kolekcijoje būtų ir šešto dydžio drabužių, nors iki tol F.Perry kolekcijos dydžiai prasidėdavo aštuntuoju dydžiu. Tokį pageidavimą Amy išsakė remdamasi tuo, kad ir pati vilki šešto dydžio drabužius: „Kai pradėjau taisyklingai maitintis, numečiau nemažai svorio. Visi sutinka, kad grįžau prie savo natūralaus svorio vos pakeitusi mitybos įpročius. Nesu labai liekna, tačiau tikrai mažytė, todėl liūdna, kai negaliu įsigyti rūbų, kurių noriu, nes gamintojai nekuria šešto dydžio drabužių“, – apgailestavo Amy.


Pagal Dailymail.co.uk parengė Živilė Barkauskaitė

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top