Now Reading
Makiažo kūrėja Marija Unkind

Makiažo kūrėja Marija Unkind

Makiažo kūrėja Marija Unkind

Laikas.lt pristato dar vieną talentą – įspūdingus makiažus kuriančią Mariją Unkind. Štai ką apie save rašo Marija:

„Makiažu pradėjau užsiimti būdama maždaug trylikos metų. Savaime suprantama, bandžiau viską tik ant savęs. Kėliau autoportretus, žmonės palikdavo teigiamus atsiliepimus, kurie skatino tobulėti. Prieš porą metų pradėjau įpainioti į šią veiklą ir aplinkinius. Ir tik praėjusį rudenį užsiėmimas stipriai suaktyvėjo – pradėjau dirbti su fotografais.

Taigi makiažas išsiplėtė jau ir iki fotosesijų organizavimo, idėjų generavimo, realizavimo, nesudėtingų šukuosenų darymo, rūbų parinkimo. Viskas vyksta idėjiškai, niekas jokio pelno čia negauna, tad susirenka tik tikrai rimtai nusiteikę žmonės padirbti savo paties ir visos komandos labui.

Patys makiažai gimsta skirtingai. Paprastesni, natūralesni būna jau iš anksto suplanuoti. Ryškesni, įspūdingesni turi kažkokį pradinį pagrindą, o šepetėliui liečiant odą, šešėliu po šešėlio, gimsta galutinis variantas – spontanškai ir iš grynos improvizacijos. Dauguma priemonių, kurias naudoju, yra prienamos kiekvienam, t.y. dekoratyvioji kosmetika. Per beveik dešimt metų atsirinkau, kas man labiausiai tinka darbui su žmonėmis ir kas labiausiai patinka. Savaime suprantama, nestoviu vietoje ir domiuosi naujovėmis rinkoje. Stengiuos, kad po dieną trukusios fotosesijos visi liktų patenkinti rezultatais, todėl iš savęs reikalauju maksimalių pastangų, taip pat pastūmiu ir modelius su fotografais.

Mane ir mano makiažą galima rasti Facebooke. Mano rankų darbo papuošalus rasite čia.

 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


BALSUOKITE UŽ JUMS LABIAUSIAI PATINKANTĮ TALENTĄ!

Kiekvieno mėnesio žurnalo numeryje bus spausdinamas interviu su Jums labiausiai patikusiu talentu.

Turite talentą? Susipažinkime! Praneškite apie save adresu: [email protected]. Sukursime nišą Jums ir Jūsų talentui pristatyti, kur būsite matomas ir gerbiamas „non stop“. Ir dar – pačius geriausius pristatysime kiekviename žurnalo numeryje!

Praneškite apie save! Mes padėsime Jūsų sėkmės istorijai augti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top