Now Reading
Meilė Niujorke 2: pratęsimas Bankoke

Meilė Niujorke 2: pratęsimas Bankoke

Meilė Niujorke 2: pratęsimas Bankoke


Trys jauni vyrai drauge su antrosiomis pusėmis išvyksta į romantiškas atostogas, kurios pakeičia jų požiūrį į vedybas ir priverčia iš naujo peržvelgti šeimos koncepciją…. Igoris (akt. Vladimir Zelenskiy) pasikviečia Sauną (akt. Ville Haapasalo) ir Artiomą (akt. Aleksey Chadov) kartu su antrosiomis pusėmis į tėvo rančą.

Igoris vienu šūviu planuoja nušauti du zuikius: visi drauge pailsės, o jis pagaliau supažindins savo išrinktąją Nastią (akt. Svetlana Khodchenkova) su būsimuoju uošviu. Lėktuve kompanija susipažįsta su amerikiečių pora, kurie jiems papasakoja apie vienuolyną miesto pakraštyje. Anot legendos, vienuolynas garsėja tuo, kad padeda susigrąžinti vaisingumą viltiems netekusioms poroms. Nors Igoris, Sauna ir Artiomas visai nedega noru tapti tėvais, tačiau vis dėlto sutinka nueiti į ekskursiją. Vos įžengę pro vienuolyno vartus, vaikinai iškrečia kvailystę. Nepaisant vienuolio įspėjimų visi paliečia šventojo statulą, o tai reiškia, jog pirmoji meilės naktis taps naujos gyvybės pradžia.

Tačiau lengvabūdžiai jaunuoliai nenori tikėti tokiu „prietaru“, nors širdies kertelėje krebžda nerimas… Galiausiai jie nusprendžia, kad ramybės dėlei, jie susilaikys nuo kūniškų malonumų. Tai būtų nedidelė problema, tačiau merginos sužino tikruosius sekso boikoto motyvus. Joms tai baisus įžeidimas, tad Nastia, Alisa (akt. Nastya Zadorozhnaya) ir Katia (akt. Vera Brezhneva ) palieka vaikinus „mėgautis“ nerūpestingu gyvenimu ir išvažiuoja. Pajutę laisvę, Igoris, Sauna ir Artiomas nusprendžia vyriškai paūžti – taip, kad net stogas kilnotųsi.

Tačiau – kur buvęs, kur nebuvęs – jų kelyje vėl pasipainioja šv. Valentinas (akt. Filip Kirkorov). Jis pasipiktinęs vaikinų elgesiu – kaip jie galėjo ignoruoti tokią likimo dovaną ir ja nepasinaudoti? Ant trijulės galvų krenta prakeikimas: pirmasis, iš jų atsidūręs lovoje su moterimi, taps tėvu, o likę du vaikų susilauks tik po dvidešimties metų! Tokio likimo posūkio niekas nesitikėjo. Visi trys – Igoris, Sauna, ir Artiomas – staiga suvokia, jog liejau pasiruošę tėvystei… Artėjanti įsimylėjėlių šventė – šv. Valentino diena – paskleidžia romantišką nuotaiką ir kino teatruose: jūsų laukia nuotaikinga romantinė drama „Meilė Niujorke 2“ ir jau pažįstami herojai: Igoris, Sauna ir Artiomas.

Režisierius: Marius Vaisberg
Aktoriai: Aleksej Chadov, Vera Brezhneva, Leonid Yarmolnik, Ville Haapasalo, Nastya Zadorozhnaya, Vladimir Zelenskiy, Svetlana Khodchenkova
 

Treileris

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top