Now Reading
KP: Moteris be pianino

KP: Moteris be pianino

KP: Moteris be pianino

Roza – ištekėjusi moteris, neturinti nei draugų, nei socialaus gyvenimo. Ji atsidavusi šeimai, savim mažai tesirūpina, nes nemano esanti graži. O savo plaukų tiesiog nekenčia. Atėjus nakčiai, ji užsideda peruką, užsimauna šiukšlių konteineryje rastus aukštakulnius, susideda reikalingiausius daiktus ir išeina iš namų. Madrido autobusų stotyje ji laukia pirmo pasitaikysiančio autobuso į bet kurį Europos miestą.

Laukimo salėje Roza susipažįsta su emigrantu lenku Radeku. Jis (čekų muzikantas ir Jano Sverako filmų aktorius Janas Budaras) pastūmės Rozą į naktinį nuotykį, kur gyvenimas visiškai kitoks. Pagrindinį vaidmenį atliko viena populiariausių Ispanijos televizijos aktorių Carmen Machi (ji vaidino ir Pedro Almodovaro „Šaltuose apkabinimuose”).

Režisierius / Director Javier Rebollo
Scenarijaus autoriai / Screenplay Lola Mayo, Javier Rebollo
Aktoriai / Cast Carmen Machi, Pep Ricart, Jan Budar
Operatorius / Cinematographer Santiago Racaj
Dialogai / Dialogues Ispanų / Spanish
Subtitrai / Subtitles Lietuvių, anglų / Lithuanian, English

Javier Rebollo 2007 m. „Kino pavasaryje” pristatytos ir „Goya” premijai nominuotos dramedijos „Viskas, ką aš žinau apie Lolą” režisierius yra vienas svarbiausių dokumentinio kino kūrėjų Ispanijoje. 1997-2002 m. jis pastatė 5 filmus, kurie laimėjo daugiau nei 100 įvairiausių apdovanojimų. Jo antrasis vaidybinis filmas „Moteris be pianino” debiutavo San Sebastjano kino festivalyje ir gavo „Sidabrinę kriauklę” už geriausią režisūrą bei buvo apdovanotas Los Andželo AFI festivalyje pirmą kartą surengtame konkurse.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top