Now Reading
Velokinas: AUTO*MATAS

Velokinas: AUTO*MATAS

Velokinas: AUTO*MATAS
Tai žaisminga istorija apie automatišką automobilių visuomenę. Filmas, kuris tampa daugiau nei filmu – virsta socialiniu judėjimu.
 
Mes automatiškai keikiamės, automatiškai vairuojame. Lėtai, bet užtikrintai mūsų gyvenimas, kaip šachmatų žaidimas, baigiasi mūsų pačių matu – auto-matu. Ar galima kažką pakeisti? Martin Mareček suprato, kad sukurti apie tai filmą negana. Jis automatiškai taps dar viena trumpa istorija ribotai auditorijai. Režisierius tapo visuomeniniu aktyvistu, menišku radikalu, politiniu lobistu. Užgimė daugiasluoksnis organizmas AUTO*MATAS.
 
Velokinas – tai dviračių kinas, varomas žmogaus raumenų jėga. Jūs galite būti šio ekonomiško ir ekologiško kino žiūrovais. Norintys galėsite prisijungti ir išbandyti savo jėgas. Nuo balandžio 8 d. kiekvieną balandžio savaitę kino teatre “Pasaka” Vilniuje. Velokiną pristato dviračių nuoma Velo-city.lt kartu su dviračių remonto paslaugom Veloklinika.lt. Projektą remia RST programa „Tiek, kiek reikia“ (www.tiekkiekreikia.lt) ir elektronikos dalių parduotuvės „Lemona“.

Metai: 2009
Šalis: Čekija
Trukmė: 90 min.
Režisierius: Martin Mareček
Vaidina: Martin Mareček, Vít Klusák, Pavel Bém, Mirek Topolánek
Žanras: Dokumentinis
Dialogai: Čekų
Subtitrai: Anglų
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top