Now Reading
Geležinis žmogus 2

Geležinis žmogus 2

Geležinis žmogus 2

Turintiems didelę galią tenka ir didžiulė atsakomybė Pagrindinį pirmosios „Geležinio žmogaus“ dalies kozirį, lyginant su kitomis komiksų ekranizacijomis, antroji numatomos trilogijos dalis irgi išlaiko. Ir „Geležiniame žmoguje 2“ pagrindinį vaidmenį vaidina Robert Downey, nestokojantis humoro jausmo, ironijos ir netgi švelnios saviironijos.

Antrosios dalies kūrėjai ne tik išlaikė pagrindinį aktorių ansamblį, bet prisikalbino ir naujų. Pavyzdžiui, pagrindinį geležinio žmogaus priešą tęsinyje įkūnija savo aktoriaus karjerą atgaivinęs Mickey Rourke. Pirmajame filme pasaulis sužinojo, kas slepiasi po geležinio žmogaus šarvais ir naujausiomis technologijomis. Multimilijonierius Tonis Starkas iš politikų, žiniasklaidos bei visuomenės dabar patiria milžinišką spaudimą pasidalinti geležinio žmogaus paslaptimis.

Sveiko proto nestokojantis išradėjas suvokia, kad tėra laiko klausimas, kada atskleista paslaptis pateks į blogas rankas. Spaudimui stiprėjant ir neišvengiamai atsirandant bei daugėjant priešų, Tonis Starkas turi suburti visus savo draugus ir surasti naujų, kad apgintų geležinio žmogaus paslaptis ir savo gyvybę.

Metai:  2010
Šalis: JAV
Trukmė: 117 min.
Režisierius: Jon Favreau  
Vaidina: Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Mickey Rourke, Paul Bettany

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top