Now Reading
Visi kalba, kad aš tave myliu

Visi kalba, kad aš tave myliu

Visi kalba

REŽISIERIUS Woody Allen
VAIDINA: Edward Norton, Drew Barrymore, Goldie Hawn, Woody Allen, Julia Roberts, Natalie
Portman JAV
Muzikinė komedija
1996
100
N-7
Originalo kalba: anglų
Subtitrai: lietuvių

Ironiškasis Manheteno intelektualas režisierius Woody Allenas prisiminė savo jaunystės meilę klasikiniams Holivudo miuziklams ir nutarė atnaujinti muzikinio kino žanrą. Jauna Manheteno gyventoja pasakoja apie savo šeimą. Tėvai išsiskyrę, tėvas gyvena Paryžiuje, motina su patėviu organizuoja įvairias visuomenines akcijas Niujorke, dvi seserys mokosi koledže ir abi įsimylėjusios, trečioji ruošiasi ištekėti, bet susipažįsta su labia įdomiu ir žaviu gangsteriu… Paskui viskas susipainioja taip, kad niekas nežino kuo ta painiava baigsis… Bet režisieriui nesvarbu. Čia visi W.Allenui būdingi štampai susipina su Holivudo miuziklų štampais, meilės kuždesius pakeičia psichoanalizės seansai ir beveik politiniai debatai. Čia šoka vaiduokliai, ligoninės sanitarai ir juvelyrai. Siužetas paslaptingas. Visi atlikėjai – žvaigždės. O visuma – dar vienas pašaipus, kandus ir satyriškas Manheteno intelektualų egzistencijos paveikslas, kuriame telpa visos jų fobijos, keistenybės, troškimai ir aistros.

Perkant bilietą internetu, jį galima atsiimti Bilietų Pasaulio kasose: Vagos ir Maximos tinkle. Sąrašas bilietų kasų skiltyje.

Bilietus įsigyti galite ir Bilietų Pasaulio bilietų kasose – MAXIMA prekybos centruose ir VAGOS knygynuose. Bilietų kasų sąrašas – paspaudus čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top