Now Reading
KP: Spalvoti kalnai

KP: Spalvoti kalnai

KP: Spalvoti kalnai

HORIZONTAI. Kasdien po pamokų Manuelis su draugais Chulianu ir albinosu Poka Luzu susitinka žaisti futbolą. Manuelio tėvas sunkiai dirba savo ūkyje, kai vieną dieną pasirodo partizanai. Jis jau seniai slapstosi nuo kovotojų, nes visai nenori išeiti į kalnus ir palikti šeimą likimo valiai. Tuo tarpu į mokyklą atvažiuoja nauja mokytoja, tad vaikai ir jų tėvai viliasi permainų nors čia. Tačiau gana greitai įtari bendruomenė sužlugdo ir mokytojos planus, ir vaikų svajones. Manuelis suvokia, kad gyventi jo kaimelyje pavojinga, tačiau bando to nematyti ir eina į užminuotą lauką pasiimti ten nukritusio kamuolio.

Režisierius: Carlos César Arbeláez (g. 1967) Gimė Kolumbijoje. Studijavo scenarijaus rašymą Kuboje ir Argentinoje. Pastatė daugiau nei dvylika dokumentinių filmų televizijai. Pirmasis meninis trumpo metražo filmas – „Ledynmetis“. 2007 m. gavo stipendiją meninio filmo projektui „Angelo akys. Spalvoti kalnai“ (2010) – debiutinis režisieriaus filmas, apdovanotas Tarptautiniame San Sebastiano kino festivalyje.

Pagrindiniai aktoriai: Hernán Mauricio Ocampo, Nolberto Sánchez, Génaro Aristizábal. Kalba: ispanų. Subtitrai: lietuvių, anglų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top