Now Reading
RIO

RIO

RIO

Visame pasaulyje puikiai žinomos „Ledynmečio“ trilogijos autorius Carlos Saldanha pristato dar vieną animacinę komediją visai šeimai „Rio“. Graži, retos rūšies papūga Žydrūnas išsirito ir gyvena zoologijos sode Minesotoje. Žydrūnas savo dienas leidžia kaip ir daugelis papūgų – žaidžia su varpeliu arba žiūri į save veidrodėlyje. 

Žydrūnas tiki esantis paskutinis savo rasės atstovas, tačiau vieną dieną netikėtai sužino apie Pietų Amerikoje gyvenantį savo gentainį. Negana to, kita jo rūšies papūga drąsi ir nepriklausoma moteriškos giminės atstovė Pupa! Tad Žydrūnui nelieka nieko kito, kaip tik sprukti iš zoologijos sodo, palikti Minesotą ir vykti į savo gentainių kraštą, Rio de Žaneirą ir surasti paslaptingąją Pupą. Spalvingoje animacinėje nuotykių komedijoje žavingos ir linksmos papūgos, patirs neįtikėtinai linksmų nuotykių, smagus garso takelis bei spalvingas animacinio filmo siužetas taps dar vienu lietuviškai dubliuotu animaciniuos šedevru.

Rež. Carlos Saldanha („Ledynmetis 1-2-3“)

Lietuvių kalba įgarsina: Saulius Baltrūnas (Žydrūnas), Pilypas Šmergelis (Fernando), Neringa Nekrošiūtė (Pupa), Daiva Rudytė (Linda), Tomas Rinkūnas (Luiz), Rafailas Karpis (Nico), Marius Repšys (Pedro), Vaidotas Martinaitis (Rafael), Jurgis Damaševičius (Tulio).

Originalo kalba įgarsina: Anne Hathaway („Alisa Stebuklų šalyje“, „Valentino diena“, „Nuotakų karai“, „Keleiviai“, „Maištingoji Džeinė“, „Ir velnias dėvi Prada“, „Kuprotas kalnas“, „Kriminalinė raudonkepuraitės istorija“, „Princesės dienoraštis“, „Princesės dienoraštis 2: Karališkosios sužadėtuvės“, „Užburtoji Ela“), Jesse Eisenberg („Moterų numylėtinis“, „Imperatoriškas klubas“, „Kaimas“, „Kalmaras ir banginis“, „Vilkolakiai“, „Hanto Medžioklė“, „Pramogų parkas“, „Zombių žemė“), Leslie Mann („Vienintelė“, „Džiunglių karalius“, „Kietas Tėtušis“, „Laiko kodas“, „Kvepalai“, „Daug vargo dėl mokslo“, „Pinigai Harvardui“, „40-ties ir vis dar skaistus“, „Užkibo“, „Drilbitas“, „Myliu tave, Filipai Morisai!“, „Vėl septyniolikos“, „Juokingi žmonės“), George Lopez („Berniuko Rykliuko ir Lavos mergaitės nuotykiai 3-D erdvėje“, „Vyriškas ping-pongas“, „Henris Pūlas yra čia“, „Lemiamas balsas“, „Čihuahua iš Beverli Hilso“, „Kaimynas šnipas“, „Valentino diena“, „Marmadukas“), Rodrigo Santoro („Karandiru“, „Tegyvuoja meilė“, „300“, „Raudonas diržas“, „Che Guevara. Pirmas filmas“, „Che Guevara. Antras filmas“, „Myliu tave, Filipai Morisai!“).  

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top