Lietuvoje sparčiai daugėjant restoranų darosi sunku atskirti, kuri vieta – išties gera ir verta dėmesio, o kur užsukus gali tekti nusivilti. Kad suprasti būtų lengviau, projekto „30...
„Kaip hobį paversti verslu arba darbu?“, – atsakymą į šį mūsų laikais itin aktualų klausimą žino kulinarijos studijos „ČIOP ČIOP“ vadovė, tinklaraščio www.dervynas.lt...
Skaitant darbo skelbimus akys užkliūva už dviejų frazių, kurios labai dažnai eina greta viena kitos: „reikalavimas – ne mažesnė nei 2 metų darbo patirtis“ ir „gali būti...
Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda ir moderniausia šalyje virtuvės įranga – taip auksinio rudens sezoną pasitiko oficialų...
Jau treti metai ČIOP ČIOP sėkmingai besirūpinantys, jog ateitis būtų skani ir augtų nauja šefukų karta, ir vėl skelbia vasaros stovyklą vaikams – „SKONIŲ...
Pietų Amerikos vakarinėje dalyje esanti Peru visada asocijavosi su mistiškuoju Maču Pikču (Machu Picchu). Begalė legendų apie prarastąjį inkų miestą ir paslaptingai iš jo dingusius...
Kulinarijos studija naujose patalpose prie upės Čiop Čiop tęsia teminių kulinarinių vakarėlių „supper“ seriją ir šį ketvirtadienį, birželio 19 d., kviečia pasinerti į cirko...
Geras maistas ir netradicinės pramogos vis labiau užvaldo Lietuvą ir tenkina kulinarinių įdomybių mėgėjų poreikius. Jau keleri metai kaip viena geidžiamiausių pramogų – vieno vakaro...
Tomas Rimydis, tituluotas vienu geriausių dabartinių Lietuvos šefų – be kruopelės arogancijos, griežtas, bet teisingas, kryptingai siekiantis tikslo, altruistiškas, bet tik su tais, kurie...
Laurynos Narkevičiūtės nuotr.
Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus....
Įvairūs kulinariniai vakarėliai su garsiausiais virtuvės šefais ar namų sąlygomis organizuotos vakarienės draugams, kurių metų gaminami nesudėtingi, bet įmantrūs užkandžiai ir...
Pasiruošęs siaubingiausiai metų nakčiai? Turi nuotaiką, kostiumą bei kompaniją, tačiau dar nežinai, kur šiandien Vilniuje vyksta vakarėliai? Skubame į pagalbą ir pateikiame...
Pasiruošęs siaubingiausiai metų nakčiai? Turi nuotaiką, kostiumą bei kompaniją, tačiau dar nežinai, kur šiandien Vilniuje vyksta vakarėliai? Skubame į pagalbą ir pateikiame sostinės...
Ketvirtadienį (Spalio 31d), 21.00-00.00, Valerijaus Gigevičiaus salone UFF (Literatų g. 7, Vilnius) vyks vakarėlis „MY KITCHEN IS FOR DANCING“.
Į helovyno proga organizuojamą...
Vilniuje, galerijoje „Vartai“ š.m. lapkričio 23 d. kavos manufaktūra „Crooked Nose & Coffee Stories“ organizuoja pirmąją Lietuvoje kavos konferenciją „Dark Times“. Renginyje apie...
VILNIUJE, GALERIJOJE „VARTAI“ Š.M. LAPKRIČIO 23 D. KAVOS MANUFAKTŪRA „CROOKED NOSE & COFFEE STORIES“ ORGANIZUOJA PIRMĄJĄ LIETUVOJE KAVOS KONFERENCIJĄ...
Lietuvos pirmininkavimas Europos Sąjungai yra puiki galimybė atskleisti turtingą Lietuvos kulinarinį paveldą ir parodyti, jog modernumas ir lietuviška virtuvė yra suderinama, todėl žinomas...
Darbų kalendoriuje siūlome pasižymėti gegužės 10–11 dienas ir jas skirti „Dizaino savaitgaliui“. Penktus metus vykstantis renginys, kaip ir kasmet, žada įdomią renginio programą bei...
Šefas Marc d'Erceville iš Prancūzijos, šiuo metu dirbantis kulinarijos lofte „Čiop Čiop“, teigia, kad galvojant apie Velykų patiekalus pradėti reiktų nuo natūralių sezoninių...
Trečiadienio vakarą menininkė ir televizijos laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė bei virtuvės šefas Reinaldas Janonis surengė kulinarijos pamoką, kurioje svečius supažindino su stevijos...
Šį, taip staigiai pražydusį ir pumpurus išskledusi pavasarį, jus jau ketvirtą kartą kviečia DIZAINO SAVAITGALIS. Šiemet dar spalvingesnis ir įvairesnis jis pakvies...
Gegužės 11–12 d. Vilniuje, Ševčenkos g. 16 a. DIZAINO SAVAITGALIS jau ketvirtą kartą pakvies aplankyti atgijusį loftų kvartalą. Šį kartą pas tuos, kurie kuria ir gyvena loftuose ne...
Ženklų, kad į miestą jau atėjo pavasaris – kiekviename žingsnyje: daugiau dviratininkų, mažiau kepurių ir striukių, daugiau meilės. Tačiau tikrasis pavasaris neprasideda tol, kol...
Gyvename permainingais laikais – ekonominis sunkmetis negailestingai priverčia uždaryti muzikos prekių ir vaizdo nuomos parduotuves, interneto laisvę ir piratavimą grasoma žaboti...
Lietuviai linkę finansų valdymą sieti su taupymu, tačiau finansų ekspertai tikina, kad protingas finansų valdymas – tai visų pirma pajamų didinimas. Kaip sustyguoti finansinius reikalus,...
Kaip rengiamės eidami į darbą? Į šį klausimą vieno atsakymo nebus, nes viskas priklauso nuo darbo vietos, jos taisyklių ir paties žmogaus asmenybės. „Laikas.lt“ kartu su „Goodlife...
Agnei Lastauskaitei dar tik 26-eri, tačiau ji jau dirba muzikos licencijavimo vadove Rusijos, Ukrainos, Baltijos ir kitų šalių regionuose „ Apollo Music“ atstovybėje Kopenhagoje. Kaip...
Monika Fedoraviciute (28) Didžiojoje Britanijoje gyvena jau šeštus metus ir šiuo metu dirba struktūrizuotų produktų investavimo grupėje viename didžiausių Japonijos investicinių bankų...