Search Results for: "90210"

„Beverly Hills

„Beverly Hills, 90210“ aktoriai: tada ir dabar (foto)

Visai neseniai pristatamė visiems puikiai žinomo serialo „Santa Barbara“ aktorių nuotraukų seriją, kurioje jie tokie, kokius kadaise mylėjome bei nekentėme, ir kokie jie yra dabar. Šiandien paruošėme panašią galeriją: joje – vieno iš pirmųjų jaunimui skirto serialo „Beverly Hills, 90210“ herojai. Nelabai jauni, bet vis dar žavūs ir puikiai atpažįstami. Žiūrim!

Kino pusryčiuose – Jameso Bondo ir Jesse'o Pinkmano savižudžių klubas

Kino pusryčiuose – Jameso Bondo ir Jesse’o Pinkmano savižudžių klubas

Jamesas Bondas stovi ant dangoraižio krašto ir rūko cigarą. Tai jo paskutiniai gardūs dingusios šlovės ir turtų dūmai. Šįvakar, gruodžio 31-ąją, jis nusprendė nusižudyti. Tačiau, pasirodo, tai nėra taip paprasta. Nors ir apsisprendi 100 procentu…

Kaip dabar atrodo „Vedęs ir turi vaikų“ akotoriai? (foto)

Kaip dabar atrodo „Vedęs ir turi vaikų“ akotoriai? (foto)

Tęsiame jau tradicija tapusias savotiškas populiarų serialų kronikas. Turbūt neatsirastų nė vieno, kuris nieko nebūtų girdėjęs apie Elą Bandį (Al Bundy) ir jo spalvingąją šeimyną. 1987-1997 metais filmuotas serialas „Vedęs ir turi vaikų“ pavergė viso pasaulio žiūrovų širdis smagia ironija bei stereotipizuotais personažais. Šiandien pristatome jo aktorius: tokius, kokius juos pažinojome tada, ir kokie jie yra dabar. Taip pat siūlome peržvelgti „Pagaliau skambutis“, „Draugų“, „Gelbėtojų“, „Be namų negerai“, „Santos Barbaros“ bei „Beverly Hills, 90210“ aktorių nuotraukų galerijas.

„Pagaliau skambutis” aktoriai: tada ir dabar (foto)

„Pagaliau skambutis” aktoriai: tada ir dabar (foto)

Ir toliau tęsiame jau tradicija tapusias savotiškas populiarų serialų kronikas, su kuriais užaugome, kurių herojų gyvenimo peripetijos buvo tokios svarbios, įdomios ir pažįstamos. Šiandien pristatome dar vieno seno, bet nepamiršto serialo apie paauglių gyvenimą „Pagaliau skambutis” („Saved by the Bell“) aktorius: tokius, kokius juos pažinojome tada, ir kokie jie yra dabar. Taip pat siūlome peržvelgti „Draugų“, „Gelbėtojų“, „Be namų negerai“, „Santos Barbaros“ bei „Beverly Hills, 90210“ aktorių nuotraukų galerijas.

Mylimi „Draugų“ aktoriai: tada ir dabar (foto)

Mylimi „Draugų“ aktoriai: tada ir dabar (foto)

Tęsiame savotiškas populiarų serialų kronikas, su kuriais užaugome, kurių herojų gyvenimo peripetijos buvo tokios svarbios, įdomios ir pažįstamos, o jie patys mums tapo seni geri draugai. Taip, šiandien pristatome mylimus serialo „Draugai“ aktorius: tokius, kokius juos pažinojome tada, ir kokie jie yra dabar. Taip pat siūlome peržvelgti „Gelbėtojų“, „Be namų negerai“, „Santos Barbaros“ bei „Beverly Hills, 90210“ aktorių nuotraukų galerijas.

„Gelbėtojų“ aktoriai: tada ir dabar (foto)

„Gelbėtojų“ aktoriai: tada ir dabar (foto)

Tęsiame savotiškas populiarų serialų kronikas, su kuriais užaugome, kurių herojų gyvenimo peripetijos buvo tokios svarbios, įdomios ir pažįstamos. Šiandien pristatome žavius ir drąsius žiūrimumo rekordus sumušusio serialo „Gelbėtojai“ aktorius: tokius, kokius juos pažinojome tada, ir kokie jie yra dabar. Taip pat siūlome peržvelgti „Be namų negerai“, „Santos Barbaros“ bei „Beverly Hills, 90210“ aktorių nuotraukų galerijas.

Mylėtieji „Be namų negerai“ aktoriai: tada ir dabar (foto)

Mylėtieji „Be namų negerai“ aktoriai: tada ir dabar (foto)

Tęsiame savotiškas populiarų serialų kronikas, su kuriais užaugome, kurių herojų gyvenimo peripetijos buvo tokios svarbios, įdomios ir pažįstamos. Šiandien pristatome 25 metus filmuojamo (taip, jį vis dar kuria!) australų serialo „Be namų negerai“ („Home and Away“) aktorius: tokius, kokius juos pažinojome tada, ir kokie jie yra dabar. Juk smagu prisiminti laikus, kuomet Lietuva bei milijonai pasaulio žiūrovų stebėjo, kaip mažame Samerbėjaus miestelyje gyventi sekasi Selei, Alfui, Pipai, Donaldui ir kitiems herojams… Taip pat siūlome peržvelgti „Santos Barbaros“ bei „Beverly Hills, 90210“ aktorių nuotraukų galerijas.

Su kuriuo personažu daliniesi gimtadienį? Gruodžio kalendorius (foto)

Su kuriuo personažu daliniesi gimtadienį? Gruodžio kalendorius (foto)

Tęsiame „Laikas.lt“ tradiciją ir pateikiame animacinių filmukų, serialų, vaidybinių filmų, komiksų, kompiuterinių žaidimų herojų sąrašą, kurie šį mėnesį švenčia gimtadienius. Taigi – gruodžio jubiliatai!

Klyksmas 4

Klyksmas 4

Netrukus kino teatruose ir vėl pasigirs šiurpūs klyksmai – į kino ekranus grįžta naujausia, jau ketvirtoji, legendinio trilerio „Klyksmas“ dalis!…

Geriausių serialų dešimtukas

Geriausių serialų dešimtukas

Šiandien žiūrovų mėgstami ilgos trukmės televizijos filmai, susidedantys iš keleto epizodų, susijusių tam tikra siužetine linija ir personažais — tai serialai. Vieni jų greit išpopuliarėja, bet pasibaigus keliems sezonams nusibosta ar pasimiršta, o kiti transliuojami keletą kartų ir niekada nedingsta iš geriausiųjų sąrašo.