Search Results for: "Ali Gadžijevas"
TV laidų vedėjas, belgiško šokolado ambasadorius ir prancūziško stiliaus „Ali šokoladinės” įkūrėjas Ali Gadžijevas balandžio mėnesį jau antrąją šokoladinę Vilniuje atvers prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama”. Be to, dėl egzotiškos išvaizdos garsėjantis Ali darsyk tapo modeliu – nusifotografavo prekybos centro „Panorama“ pavasarinėje reklamoje, kviečiančioje užsikrėsti geru stiliumi.
Kokybiško belgiško šokolado Lietuvoje ambasadorius, kulinaras Ali Gadžijevas sukūrė Lietuvos trispalvės saldainių rinkinius, kurie skirti vasario 16-ąją saldžiai paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo dieną.
Lietuvoje vienu profesionaliausiu laikomas virtuvės šefas Ali Gadžijevas neseniai atsiskyrė nuo „Virtuvės mitų griovėjų” ir pradėjo savo itin skanų verslą. Aukštos kokybės belgiško šokolado ambasadoriumi Lietuvoje tapęs Ali jau greitai Vilniaus senamiestyje atidarys naujos koncepcijos konditerijos namus pavadinimu „Ali šokoladinė”.
Viename sostinės pramoniniame rajone įsikūrusiame ceche intensyviai triūsia konditerijos ekspertų ir televizijos profesionalų komanda. Metalines duris puošia užrašas „Tylos. Vyksta filmavimas. Čia TV3 televizijos naujam sezonui ruošiasi konditeris Ali Gadžijevas, kurį žiūrovai išvys jau rugsėjį laidoje „Gardu Gardu“.
Šį savaitgalį Paryžiuje, Luvro muziejuje, vyko prestižiniai pasaulio maisto ir vyno knygų apdovanojimai „Gourmand World Cookbook Awards 2013“, neatsitiktinai vadinami kulinariniais „Oskarais”. Juose „Virtuvės mitų griovėjų” trijulė pristatė pirmąją savo knygą “7 ingredientai”, kuri pripažinta pernai metų geriausia kulinarine knyga Lietuvoje ir antra geriausia kulinarine knyga Rytų Europoje. Iš Paryžiuje vykusios parodos Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir knygos fotografas Robertas Daskevičius grįžo su naujausių kulinarijos knygų pundu, užmegztomis pažintimis su kulinarijos pasaulio žvaigždėmis bei dovanotu kanapių sėklų maišeliu.
Antradienio vakarą Vilniuje lietuvos garsenybes buvo galima išvysti nekur kitur, o restoranų tinklo „Sushi express“ dviejų metų gimtadienio šventėje. Vakaro metu „Virtuvės Mitų griovėjai“- Alfas Ivanauskas, Martynas Praškevičius ir Ali Gadžijevas surengė molekulinės virtuvės spektaklį.
Mėgstantiems nepriekaištingą maistą ir profesionalų kiną festivalis „Kino pavasaris“ pristatė programą „Kulinariniai filmai“. Programos partneris „Santa Maria“ kviečia žiūrovą mėgautis keturiomis skaniomis juostomis. Maisto gaminimo virtuozai festivalio lankytoją lydės po įvairiausių šalių virtuves – nuo Prancūzijos iki Indijos.
Geriausias gyvenimo piršlys – skanus maistas ir geras vynas. Drįstantiesiems tuo abejoti šių metų festivalio „Kino pavasaris“ turi sukaupęs šūsnį ypatingų įrodymų. Kulinarinių filmų programoje turėsite galimybę išvysti istorijas žmonių, kurių gyvenimus pakeitė ir širdis meile pripildė išskirtinių valgių bei gėrimų išlavintas skonis. Festivalio lankytojų laukia aistringa kelionė drauge su pripažintais režisieriais bei aktoriais nuo Jungtinės Karalystės ir Prancūzijos iki Indijos ir Kinijos.