Search Results for: "Moliūgų sriuba su voveraitėmis"

Moliūgų sriuba su voveraitėmis

Moliūgų sriuba su voveraitėmis

Supjaustykite moliūgą ir išskobkite sėklas. Nuluptą minkštimą supjaustykite stambiais gabaliukais. Susmulkinkite svogūną. Moliūgo gabalėlius ir svogūną apkepinkite viename šaukšte įkaitinto aliejaus. Supilkite vermutą ir sultinį, vieną kartą užvirkite ir 20 minučių virkite ant vidutinės ugnies. Viską suplakite plaktuvu. Pagardinkite sriubą druska, pipirais ir apelsinų sultimis. Likusiame aliejuje apkepinkite nuvalytas voveraites. Pabarstykite jas druska ir pipirais. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, įdėkite grietinėlės ir papuoškite voveraitėmis.

Savaitgalio receptas. Moliūgų sriuba su voveraitėmis

Savaitgalio receptas. Moliūgų sriuba su voveraitėmis

Helovino atributas – moliūgas, iš kurio galima pagaminti ne tik gražius ir baisius Helovino atributus, bet ir išvirti skanią sriubą po švenčių. Supjaustykite moliūgą ir išskobkite sėklas. Nuluptą minkštimą supjaustykite stambiais gabaliukais. Susmulkinkite svogūną. Moliūgo gabalėlius ir svogūną apkepinkite viename šaukšte įkaitinto aliejaus. Supilkite vermutą ir sultinį, vieną kartą užvirkite ir 20 minučių virkite ant vidutinės ugnies. Viską suplakite plaktuvu. Pagardinkite sriubą druska, pipirais ir apelsinų sultimis. Likusiame aliejuje apkepinkite nuvalytas voveraites. Pabarstykite jas druska ir pipirais. Sriubą išpilstykite į dubenėlius, įdėkite grietinėlės ir papuoškite voveraitėmis.

Kaip sumaniai ir greitai paruošti vaišes 20 žmonių

Kaip sumaniai ir greitai paruošti vaišes 20 žmonių

Kulinarinių knygų ir TV laidų autorė, maisto žurnalistė Beata Nicholson jau trečius metus surengė labdaringos iniciatyvos „Kviečiu į svečius“ pusryčius meno centre „Rupert“, šiuo žingsniu kviesdama ir ragindama visus Lietuvos žmones prisijungti ir prasmingai bei skaniai praleisti paskutinį rugsėjo savaitgalį ir taip paremti „Maisto banką“.