Lietuvoje sparčiai daugėjant restoranų darosi sunku atskirti, kuri vieta – išties gera ir verta dėmesio, o kur užsukus gali tekti nusivilti. Kad suprasti būtų lengviau, projekto „30...
„Kaip hobį paversti verslu arba darbu?“, – atsakymą į šį mūsų laikais itin aktualų klausimą žino kulinarijos studijos „ČIOP ČIOP“ vadovė, tinklaraščio www.dervynas.lt...
Skaitant darbo skelbimus akys užkliūva už dviejų frazių, kurios labai dažnai eina greta viena kitos: „reikalavimas – ne mažesnė nei 2 metų darbo patirtis“ ir „gali būti...
Dvigubai didesnis studijos plotas, 5 žemynų virtuves atstovaujančių 10-ies virtuvės šefų komanda ir moderniausia šalyje virtuvės įranga – taip auksinio rudens sezoną pasitiko oficialų...
Tomas Rimydis, tituluotas vienu geriausių dabartinių Lietuvos šefų – be kruopelės arogancijos, griežtas, bet teisingas, kryptingai siekiantis tikslo, altruistiškas, bet tik su tais, kurie...
Įvairūs kulinariniai vakarėliai su garsiausiais virtuvės šefais ar namų sąlygomis organizuotos vakarienės draugams, kurių metų gaminami nesudėtingi, bet įmantrūs užkandžiai ir...