Search Results for: "ajurveda"

2017-ųjų maisto tendencijos: daržovės

2017-ųjų maisto tendencijos: daržovės, kruopos ir jautiena

Lietuvių mitybos įpročiai vis dar atsilieka nuo pasaulinių tendencijų, tačiau specialistai pripažįsta, kad ir čia jau prigyja svetur paplitusios gastronominės mados – žmonės darosi drąsesni ir išrankesni, norima kokybiškų ir natūralių produktų.

Prieskoniai – ne tik maistui gardinti

Prieskoniai – ne tik maistui gardinti, bet ir sveikatai gerinti

Prieskoniais maistą gardiname visus metus, bet žiemą virtuvė išsiskiria tuo, kad ypač norisi sodresnio skonio, sotesnių patiekalų. Kokius prieskonius geriausia rinktis?

Ajurvediniais saldėsiais perduodama meilė ir šiluma (Interviu)

Ajurvediniais saldėsiais perduodama meilė ir šiluma (Interviu)

Vieną dieną darbuojantis užėjo tas keistas jausmas… Jausmas, kai norisi kažko saldaus, bet kitokio saldaus…Pradėjau internete ieškoti, ką galėčiau pasigaminti. Seilė tyso nuo saldėsių receptų gausybės. Už akių užkliuvo ajurvediniai saldėsiai. Iš tikrųjų žinojau, kad tokie yra, bet niekada plačiau jaus nesidomėjau.