Įsibėgėjus šiltajam metų laikotarpiui, daugėja progų paiškylauti gamtoje. Sotūs, kepsninėje paruošti mėsos patiekalai – būtinas tokių iškylų elementas tiek keliaujant į pikniką...
Laikas, kurį galite skirti sau ar savo šeimai, šiais nuolatinio skubėjimo laikas yra didelė vertybė, o pinigai – kokybiško gyvenimo dalis. Labai šaunu, jei šiuos dalykus, kurių amžinai...
Graži diena gamtoje ir skanus ant grotelių kepamo maisto dūmas. Vasaros pabaigos orai tokiam malonumui nebuvo palankūs, tačiau spalio pradžia, pasak sinoptikų, leis atsigriebti. Artėjantis...
Kažkada buvęs tik amerikiečių skiriamuoju ženklu, mėsainis „išaugo“ greito maisto restoranų meniu rėmus ir, paplitęs visame pasaulyje, tapo atskiru, netgi gurmanų mėgstamu,...
Šiltas oras, žalia gamta ir čirškančios mėsos kvapas... Ne paslaptis, jog vasaros sezono metu lietuviai mielai renkasi ant grilio keptą mėsą. O ar moka ją kepti?
Norite gyventi iki šimto metų? Tuomet jau šį rudenį keliaukite į Sardiniją ir pasidomėkite saloje valgomu maistu bei virtuve apskritai. Šimtamečių skaičiumi Sardinijos gyventojai...
Dar visai neseniai ant grilio kepėme visą marinuotą viščiuką, krūtinėlę ar blauzdeles. Tačiau sparčiai populiarėjant grilio kultūrai Lietuvoje, ant grotelių vis dažniau kepame ir...
Maisto ruošimas ant laužo, kepsninėse – ne vien maisto gamybos procesas. Šiandien – tai laisvalaikio praleidimo forma, kuri suteikia puikią progą pabendrauti su draugais, pažįstamais,...